|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co zmienić?
Witam
Chciałabym coś w sobie zmienić, ale nie bardzo wiem co . Mam nadzieje, ze mi pomożecie ;D Liczę najbardziej na porady dotyczące włosów (chociaż ostatnio używam maski dove do zniszczonych włosów i muszę przyznać, że wyglądają dużo lepiej ), cery (strasznie wygladają te moje wypryski;/) i makijażu. Myślałam też o pocieniowaniu i pofarbowaniu włosów na ciemny kolor, jednak nie chcę pożegnac się z ich długością ;P. co o tym myślicie? pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Co zmienić?
i może powiecie mi jak mam się ubierać??
Załączam zdjęcia ze sklepu (2 pierwsze) jednak nie kupiłam (jeszcze) tych ciuchów. Liczę na Wasze rady ![]() Na 2 ostatnich jestem w spódnicy, która sama zrobiłam hehe :P jak myślicie, mogę się w niej pokazać ludziom? ;P |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna z Ciebie dziewczyna
włoski bym przyciemniła (tak jak na tym zdjęciu na polu).Kolor fioletowy to zdecydowanie Twój kolor, w ogole taki hippi styl moim zdaniem by Ci pasował. Co do makijażu - tusz, róż i błyszczyk. Nic więcej Ci nie trzeba ![]() a spódnica fajna
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
a co konkretnie chcesz zmienić ? nie podobasz się sobie (w co wątpię
), nudzi cię twój wizerunek czy dlaczego ? bo ładna z ciebie dziewczyna i zgrabna |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Też bym nic nie zmieniała.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
jesteś śliczna, fajnie się ubierasz, widać że niezłe z ciebie ziółko
![]() Nie zmieniaj nic !
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Aparatka
![]() Nie ma potrzeby żadnych zmian. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale zmiana jest potrzebna. Znudził mi się już mój wygląd... Konkretnie to chciałabym się dowiedzieć co zrobić z włosami... ściąć? pofarbować? i jak dbać o cerę żeby nie było tych okropnych plam, pryszczy i wągrów? ;/ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
jestes sliczna i taka delikatnaaa, naprawde
![]() jesli chcesz cos zmeinic w ubraniu, wydaje mi sie, ze ladnie by ci bzlo w eleganckich ciuszkach wystarczy nawet przylegajaca bluzeczka, rozpinanz sweterek, fajne kolczyki, bransoletw i pasek na rurkach )
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Konkretnie to chciałabym się dowiedzieć co zrobić z włosami... ściąć? pofarbować? i jak dbać o cerę żeby nie było tych okropnych plam, pryszczy i wągrów? ;/[/quote]
jesli to twoj naturalny kolor wlosow to NIE FARBUJ !! ja sama mam naturalny kolor wlosow i nie chce farbowac ![]() zmieniaj fryzurki.. raz spinaj, raz wyprostuj, zrob loczki albo kitke. urozmaicaj ![]() co do cery to biegnij do dermatologa. da ci masci, kremz albo jakies inne cuda i bedzie lepiej po czasie :=
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Konkretnie to chciałabym się dowiedzieć co zrobić z włosami... ściąć? pofarbować? i jak dbać o cerę żeby nie było tych okropnych plam, pryszczy i wągrów? ;/[/quote]
jesli to twoj naturalny kolor wlosow to NIE FARBUJ !! ja sama mam naturalny kolor wlosow i nie chce farbowac ![]() zmieniaj fryzurki.. raz spinaj, raz wyprostuj, zrob loczki albo kitke. urozmaicaj ![]() co do cery to biegnij do dermatologa. da ci masci, kremz albo jakies inne cuda i bedzie lepiej po czasie
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
skarbu, nie mówiłam tego złośliwie i sądzę że żadna z nas tak nie myślała!
miałam na myśli to, że jesteś bardzo ładna, więc nie zdziwiłabym się, gdybyś się sobie podobała (gdybym tak wyglądała, też bym tak się oceniała) my cię tu komplementujemy ![]() hm, skoro znudził cię wizerunek, mogłabyś zlikwidować grzywkę, a na czas zapuszczania podpinać ją u góry, zaczesywać do tyłu. a włoski np. na lokówce kręcić. ubrania też dużo zależą od wizerunku. poszperaj w stylach: klasyczny, kobiecy, seksowny, sportowy, cygański.... dodatki czynią cuda! jesteś młoda, mocny makijaż raczej by ci nie pasował.. nie wiem, co ci tu doradzić. pozdrawiam i życzę ci powodzenia w metamorfozie będę tu wpadać. |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

Chciałabym coś w sobie zmienić, ale nie bardzo wiem co