|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Cat Deluxe At Night - Naomi Campbell
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-06-28 o 18:59 Powód: błagam, nie "zapaszek"! tylko ZAPACH |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cat deluxe at night
At Night jest podobny do tego standardowego. Jest jednak słodszy, cieplejszy i bardziej truskawkowy. O ile w standardowym ta sodycz jest wtorzona przez truskawkowe pianki marshmellow tak w At Night ta słodycz to truskawkowe karmelki.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
a jak z trwałością?
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Bardziej podoba mi się wersja at Night niż klasyczna. Z trwołością jak to u średniopółkowców bywa - tester miałam na nadgarstku około 3 godzin, potem znikł.
Mam w planach zakup tych perfum ale ze względu na nietrwałość kupie na allegro tester. |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cat Deluxe At Night - Naomi Campbell
Czyli jesli chodzi o "charakterek" i "pazur" tych perfum to nie zniknal? Bo na mnie klasyczna wersja pachniala dosc metalicznie co wlasnie mi sie podobalo... Ta slodycz jest taka przyjemna, nie ulepkowa? Mogę nimi pachnieć na codzień w letni dzień, żeby ludzie mnie z autobusu nie wyganiali? :P
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Hm dobre pytanie, mi własnie ta " metalicznosć " w klasyku się nie podobała. W at Night ona jest schowana, ocieplona. Mysle, że ludzie cie z autobusu nie wygonią, w Niemczech ten zapach cieszy się sporą popularnością, podobnie jak Darling KM
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak jest w przypadku tej wody, ale z marki Naomi Campbell miałam kiedyś Mystery w wersji edp i edt. Woda perfumowana była bardzo, bardzo trwała, toaletowa już nie. Może warto więc rozważyć zakup edp?
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Być może faktycznie woda perfumowana byłaby trwalsza. Ja kupuje zwykle testery jeśli zapach mi się podoba ale z trwałością jest gorzej. Robie tak w przypadku Mexxa ale po dłuższym czasie intensywność testera zaczyna mnie męczyć i perfumy lecą w świat. Tak było w przypadku Waterlove . Natomiast byłam bardzo zadowolona z klasycznego Mexx Woman |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? To bujda!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do poczytania: Testery a perfumy od postu #20 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cat Deluxe EDT jest taki sobie trwały, trzyma na mnie 4-5 godzin, natomiast EDP jest dużo, dużo lepszy pod tym względem. Byłam zaskoczona, ale trwałość EDP dochodzi na mojej skórze do 10 godzin. Myśle, że z At Night będzie podobnie. Dodam tylko, że jeśli oceniacie trwałość na podstawie psiku z testera to warto sprawdzić co tak naprawdę lejecie, bo perfumerie mając wybór, wystawiają zawsze tester edt. Sprawdzałam ostatnio średniopółkowce w Douglasie, same testery edt. ![]() Oczywiście, że nie zależy. Ten sam produkt lany jest hurtem do różnych flaszek, nie ma innej linii produkcyjnej dla każdej pojemności. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, czy ten zapach mozna już przetestować w jakiejś perfumerii?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Przeszukałam dom w poszukiwaniu wszystkich sredniopółkowców które mam i wszystkie edt ( testery też) więc może faktycznie zaczne się rozglądać za edp.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Eldl ja mam tester i wg mnie dluzej sie trzyma 4-5 godzin, ale to moze byc spowodowane temperatura. Zapach ladny, bardzo slodki, ale kompletnie nie przypomina mi Cat Deluxe. Nie powiem, zapach bardzo smaczny.
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem posiadaczką 30ml EDP,wcześniej miałam klasyczną wersję w formie wody toaletowej.At night niestety trochę mnie rozczarował.Po pierwsze At Night EDP nie jest nawet w połowie tak trwałe jak woda toaletowa klasyk.Jeżeli chodzi o sam zapach to na mnie nie ma w nim nawet cienia klasyka,jest niestety dość wtórny.Podobny troszkę do sezonówek Escady(ale oczywiście nie tak trwały
) czy do pierwszej wody sygnowanej przez Paris Hilton-jednym słowem malinowo i owocowo.Nie wiem,czy to moja skóra powoduje spłaszczenie zapachu ale tak czy siak spodziewałam się czegoś więcej.
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Uch, będę czekać, trąc kolanami
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, teraz to naprawdę mam dylemat...Zauroczyły mnie te perfumki, ale mój nos nadal ciągnie do pierwowzoru. Wczoraj cały dzień wąchałam nadgarstki i kminiłam, który zapach wybrać. I nic nie wykminiłam
![]() At night są zdecydowanie mniej ciężkie i bardziej rześkie od poprzedniego tworu pani Campbell. Tu na pierwszy ogień wysuwają się nuty owocowe, choć wyczuć można także domieszke wanili i moim zdaniem kokosa (ale mi ostatnio wszystko pachnie kokosem ). Zaś w cat deluxe, wyczuwam więcej słodyczy i oryginalnych mieszanek kwiatowo-owocowo-drzewnych. HELP!!!!
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Cześc, chciałabym poczytać więcej opini tych z Was które miały i Cat Deluxe At Night i zwykłe różowe Cat Deluxe
![]() Czy one bardzo się różnią ? At Night strasznie mi sie podobaja, mmm, ale te moje 15 ml wykończę w tempie ekspresowym I tak myśle i myśle nad wersją różową ![]() At Night to dla mnie głównie czarna porzeczka, nie wiem czemu, ale są baaardzo słodkie, ale przy tym wytrawne - jest w nich cos co ta slodycz gasi. I to jest ekstra, a jakie sa te drugie ? |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm, czyli lepiej nie ryzykować kupna w necie
No trudno, przejdę się gdzieś przetestować. Myślałam, ze może główna nuta zapachowa jest trochę podobna jak w wersji At Night burn-it-up - dziękuję, nie ryzykuję wobec tego
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
At Night jest trochę cięższy od swojego poprzednika, ale nadal wyczuwam w nim te truskawki, trochę taki ulepek, ale wersja na noc lepsza od tej klasycznej, tez byłam zainteresowana kupnem, ale jak dla mnie zapach pozbawiony pazura.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie to bliźniak Tommy Girl, odniósł ktoś podobne wrażenie?
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie nie jest ani cięższy, ani lżejszy. Jest zupełnie inny.
Właśnie go testuję pierwszy raz. Zaraz po zapodaniu wyskakuje cały kompot owocowy, mocny, skondensowany owocowy miks. Po chwili wyłazi fiołek i to już podoba mi się mniej. Co będzie dalej zobaczymy... Klasyk edt mnie nie lubi, ale już edp trzyma się mocno. Zobaczymy jak ten. |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam w Douglasie, ale chyba nawet wachac nie bede...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

? To bujda!

). Zaś w cat deluxe, wyczuwam więcej słodyczy i oryginalnych mieszanek kwiatowo-owocowo-drzewnych.