![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki Elianki
zrobiłam remanent w szafie
![]() żel do kąpieli Avon Lavender (2/3 są) - peeling oriflame żurawinowy (prawie cały) -peeling avon clearskin (raz użyty) -masło do ciała ziaja waniliowe (dwa razy użyte) -krem do ciała oriflame lawendowy (2/3 są) -krem opuncja figowa ziaja odzywczy (prawie cały), lekki (nietkniety) -krem lirene nawilżająco-ochronny spf 30 (mało używany) -krem zimowy do ciała oriflame (trzy razy uzyty) -woda różana do kąpieli ziaja(cała) - nabłyszczacz do włosów avon (cały) - krem do rak dove pro age (zuzyte 1/3) -maseczka winogronowa oriflame (zostało ok połowy) zapraszam do wymiany! wymienię na kolorówkę lub książki, gazety, ubranka.. nie chce pielegnacji ![]() WISH LISTA - męskie kosmetyki- balsamy po goleniu, wody, dezodoranty, kremy raczej nie ![]() - łososiowe cienie do powiek -dwufazowy płyn do demakijażu L'oreal
Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. Edytowane przez elianka Czas edycji: 2008-01-08 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki Elianki
jak możesz to zajrzyj do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164377 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
up. edycja...
Serdecznie zapraszam do wymiany!
Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. Edytowane przez elianka Czas edycji: 2007-09-07 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
balsamy Holiday Skin na dzień i na noc
Balsam rozświetlający Zara Woman nie używany (75 ml) zestaw amerykańskich kosmetyków o zapachu kwiatu bawełny cos u mnie? ![]() Zapraszam do swoich watków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Chocolate cream DAXa , użyty raz, serum rozświetlające Avon Sake i Biała herbata, zużyta 1/4, woda malinowa Yves Rocher, 1/3 została
? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
elianko, niestety nic nie wpadło mi w oko, pozdrawiam serdecznie
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Serum slim extreme professional Eveline, użyty trzy razy ?
Zaprszam do zerknięcia na moje małe co nieco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za:
-balsamy Holiday Skin na dzień i na noc, mało używane - Serum slim extreme professional Eveline, użyty trzy razy moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=208389 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za szybką odpowiedź
![]() Szminka 75 to Avon. Bardzo chętnie oddam wymienione przez Ciebie pozycje. Mnie interesuje serum slim extreme professional Eveline (między innymi bo pewno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
bardzo chętnie
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Hej znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
lencia- odpisałam u Ciebie, napisz co byś ode mnie chciała
![]() |
#22 |
BAN stały
|
INteresuja mnie te rzeczy:
-balsamy Holiday Skin na dzień i na noc, mało używane -lakier do włosów Sunsilk "utrwalanie objętości" użyty raz albo dwa -lakier do włosów Taft czerwony, zużyta 1/3 (opakowanie 300 ml) -pianka do włosów taft- czerwona, prawie cała -pianka do włosów taft pomarańczowa, prawie pełna (opakowanie 250 ml) - Chocolate cream DAXa , użyty raz - Krem oliwkowy Ziaja, zużyta 1/3 -mleczko ogórkowe Ziaja- prawie pełne - serum rozświetlające Avon Sake i Biała herbata, zużyta 1/4 - krem do twarzy Ziaja Sopot spf 30 DNA protektor- nie używany - dezodorant w kulce Nivea Dry, nie używany -woda malinowa Yves Rocher, 1/3 została - dezodorant w kulce Nivea Dry, nie używany co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Lencia- ja chcę od Ciebie, te rzeczy
![]() -Podkład CHANEL whining moist make-up foundation rozświetlający użyty tylko jeden raz w celu sprawdzenia 30ml nie jestem pewna czy to orginal bo on jest z wymiany. --Avon Naturals Kojacy balsam do ciała lawenda i rumianek pojemność 200ml zużycie 1/7 --Samoopalacz w żelu Oriflame 150ml NOWY -Pomadka nawilżająca Eveline Wet Shine kolor brązowy nr.67 zużycie 40% trudno określić zostało 2-3cm --Oriflame pomadka do ust z błyszczykiem 2 x 3ml kolor Vendome (brązowy) zużycie błyszczyka około 1/2-1/3 a pomadki 20-30%. Jedna wada błyszczyk jest troszkę zapaćkany pomadka, ale to w niczym nie przeszkadza. -Regulująca maseczka chroniąca kolor włosów farbowanych Advance -Techniques Avon 150ml tylko wyprobowana. sama wybierz co chcesz w zamian
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Za to :
-balsamy Holiday Skin na dzień i na noc, mało używane -lakier do włosów Sunsilk "utrwalanie objętości" użyty raz albo dwa -lakier do włosów Taft czerwony, zużyta 1/3 (opakowanie 300 ml) -pianka do włosów taft- czerwona, prawie cała -pianka do włosów taft pomarańczowa, prawie pełna (opakowanie 250 ml) - Chocolate cream DAXa , użyty raz - Krem oliwkowy Ziaja, zużyta 1/3 -mleczko ogórkowe Ziaja- prawie pełne - serum rozświetlające Avon Sake i Biała herbata, zużyta 1/4 - krem do twarzy Ziaja Sopot spf 30 DNA protektor- nie używany - dezodorant w kulce Nivea Dry, nie używany -woda malinowa Yves Rocher, 1/3 została - dezodorant w kulce Nivea Dry, nie używany moge dac to: -Podkład CHANEL whining moist make-up foundation rozświetlający użyty tylko jeden raz w celu sprawdzenia 30ml nie jestem pewna czy to orginal bo on jest z wymiany. --Avon Naturals Kojacy balsam do ciała lawenda i rumianek pojemność 200ml zużycie 1/7 -Pomadka nawilżająca Eveline Wet Shine kolor brązowy nr.67 zużycie 40% trudno określić zostało 2-3cm --Oriflame pomadka do ust z błyszczykiem 2 x 3ml kolor Vendome (brązowy) zużycie błyszczyka około 1/2-1/3 a pomadki 20-30%. Jedna wada błyszczyk jest troszkę zapaćkany pomadka, ale to w niczym nie przeszkadza. -Regulująca maseczka chroniąca kolor włosów farbowanych Advance -Techniques Avon 150ml tylko wyprobowana. co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hmm co do balsamów holiday skin, to jestem właśnie w trakcie rozmów z inną wizażanka
![]() ![]() ![]() na razie zarezerwowalam dla Ciebie resztę rzeczy.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
lencia- niestety balsamy polecialy do innej wizażaznki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.