|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej potrzebujące schroniska
Wiem, że pewnie mój wątek zostanie przeniesiony na Wizooż (mimo ze nie chciałabym tego)...to zdecydowałam się go założyć.
Dziewczyny czy znacie jakies szczególnie potrzebujące schroniska dla psów i kotów? Chciałabym kupić karmę i jedzenie dla najbardziej potrzebujących piesków. Najbliżej mam do schroniska na ul Rybnej w Krakowie ale ono jest dotowane z urzędu miasta a wiem że są takie które niestety nie mają takiego źródła finansowania... :-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Najbardziej potrzebujące schroniska
jestes wspaniała osobą
![]() KOrabiewice potrzebują dużo karmy i nie tylko-to ich stronka www.dajmudom.pl wspaniałe schronisko-tu każde zwierze ma prawo do życia i nie wazne czy to misiowaty łągodny kundelek czy agresywny bullek,wspaniali ludzie tam pracują ale jest ubogo ![]() Jakbyś mogła im pomóc to gorąco Ciebie o to proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najbardziej potrzebujące schroniska
Oczarowana bardzo Ci dziękuje za odpowiedz. Dokładnie o takie informacje mi chodziło. Nie mogę...tzn nie dałabym psychicznie rady pojezdzić po schroniskach i ocenic które jest najbardziej potrzebujące... Nawet TŻta poprosiłam czy zawiezie karmę dla tych zwierząt...ja nie dam rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.