|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nasze zbiory książkowe
Nosiłam się z zamiarem założenia takiego wątku w którym byśmy mogły wklejac zdjęcia książek jakie posiadamy. Jednocześnie jezeli kogoś by zaciekawiła książka którejś z nas to wtedy możemy opisać ją - czy warto itd. Czyli tutaj będziemy mogły znaleźć recenzje książek
![]() Czy wam tez ten pomysł się podoba? ![]() Wklejam swoje: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze zbiory książkowe
jasne. jak tylko przeczytam cos wartego uwagi
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
sabatina - wklejaj jakie masz - jak ktoś coś wypatrzy to wtedy ocenisz. I zresztą fajnie popatrzec na nasz zbiory, nie tylko kosmetyczne ale i ksiązkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Pojedyncze książki są omawiane i wklejane na wątkach już istniejących. Myślałam,że chodzi ci o wklejanie zdjęć całych zasobów bibliotecznych, a wiele z nich trudno rozłożyć na stole.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja nie tworzę swoich kolekcji, bo po prostu szkoda mi na to pieniędzy, Wiem, że zostanę zjechana, ale.. Naprawdę lubię czytać i to robię, w czasie szkolnym jedna ksiązka na tydzien to mus, w wakacje nadrabiam. Tyle tylko, że wolę pojsc do biblioteki, wypożyczyć i przeczytać. ie musze pózniej patrzec na okladkę
![]()
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje zaosby książkowe są skromne: 6 półek z czego dwie to słowniki i encyklopedie. Książki dostaję na Święta, czasami naciągne mamę na jakąś. Uczniowska kieszeń nie pozwala mi na szaleństwa, z resztą kieszeń rodzicielska też nie. Obiecuję sobie, że nadrobię za kilka lat, kiedy zacznę zarabiać. Na razie jeste zapisana do trzech bibliotek miejskich, mam w czym wybierać.
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam duży księgozbiór , nawet brak mi juz miejsca w domu, częsć ksiązek na przechowaniu u koleżanki .Czasem korzystam z biblioteki , wymieniam równiez książki z przyjaciółką. Sądze,że jesli ktoś lubi czytać , kiedyś zapragnie własnej biblioteczki z ukochanymi ksiażkami. Edytowane przez Ondine Czas edycji: 2008-01-15 o 18:53 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja także korzystam w biblioteki
![]() Pomyślałam tylko że jeżeli są gdzieś tam zbiory kosmetyczne, czy kolorówkowe to dlaczego nie książkowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ja mam duży regał 6 półkowy zawalony książkami, które namiętnie kuppuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy jakimś zastrzyku gotówki wolę kupić sobie ubrania, kosmetyki albo iść do kina, nie stać mnie na to, żeby kupować książki, które, jak na moją kieszeń, są drogie ![]() oczywiście mam jakąś tam kolekcję, ale już nie pamiętam, kiedy ostatnio kupiłam sobie książkę ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja nie zrobię zdjęć z głupiego lenistwa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.