|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szacunek na starośc...
Witam
Chciałabym zapytac mamy które juz mają dzieci,oraz przyszłe ,które sie ich spodziewają,w jaki sposób rozumią słowo "szacunek dla rodziców",pozwólcie ze podziele sie z wami,moimi przykrymi doswiadczeniami. Znam pewną młodą dziewczynę,19 lat,można by powiedziec ze mądra,odpowiedzialna,zdol na,gdy znajduje sie poza domem,wzór do naśladowania,ale to, co robi w nim,przekracza wszelkie granice. Czy bylibyscie zdolni,aby kiedykolwiek powiedziec cos takiego do swojej matki?Która nie przespała tyle nocy ,aby was przewijac,nakarmic,następ nie przygotowac do szkoły,zakupic odziez i wszystko inne. Przytocze tu kilka obraźliwych słów,które bardzo często padają z ust tej młodej dziewczyny w kierunku swojej matki (dzisiaj siedząc wraz z nimi w pokoju ,starannie to notowałam i serce mi sie krajało kiedy tylko o tym pomyślałam): -"wypier...ty krowo". -*****na cip* -wyjdź stąd szmatławcu. -ty dziwk*,ty su*o -szuja **** -ty szmat* mała -ci* niedo*bana Dalej nie moge...przypomne ze te wyzwiska padły w ciągu kilkunastu sekund,a było ich znacznie wiecej. A dlaczego? Dlatego ze młodsza siostra chciała oglądac telewizor,a ona chciała sie uczyc...(są jeszcze inne pokoje i pomieszczenia w mieszkaniu!) Czy chciałybyście sie doczekac czegos tak strasznego na starosc? Gdzie jest szacunek do swojej rodziny,do ludzi? Ja sama mam 18 lat i bardzo,bardzo cierpie,kiedy widze cos takiego,a sama nie wiem,jak przemówic do rozsądku tej dziewczynie. Pozdrawiam
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szacunek na starośc...
Dlaczego zakładasz drugi taki sam wątek?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
przez przypadek ,tylko nie mam pojecia jak usunąc ten...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie usuniesz sama, musisz poprosic moderatora o zamknięcie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.