|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
skutki uboczne vs całkowite zdrowie po odstawieniu tabletek-porównanie
witajcie nie znalazłam takiego wątku (moze źle szukałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: skutki uboczne vs całkowite zdrowie po odstawieniu tabletek-porównanie
bralam 4 lata po odstawieniu jestem 3 rok ,nic zlego sie nie wydarzylo po odstawieniu,zdrowie jak i przed ok-odpukac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
też się ostatnio nad tym wszystkim zastanawiałam ... Biorę tabletki nie całe dwa lata.. Wiadomo, kiedyś będę chciała odstawić.. I nieraz głowię się jak to naprawdę będzie, jak organizm będzie funkcjonował, czy wszystko wróci do normy.. Tabletki zostały przyjęte przez mój organizm naprawdę bardzo dobrze. Oby po ich odstawieniu nadal wszystko było ok. Piszcie dziewczyny o swoich doświadczeniach i odczuciach.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Brałam trzy - cztery lata, w trakcie miałam problemy z wątrobą, które minęły po odstawieniu pigułek. Teraz jestem w ciąży, jestem zdrowa, dzidzia rozwija się prawidłowo. Tuż po odstawieniu tabletek trochę wariował mi cykl ale po jakimś czasie wszystko wróciło do normy. Z zajściem w ciążę nie miałam żadnych problemów (kilka miesięcy "uważania" i oto efekt
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Młodsza siostra brała 6 lat (badania robiła), dostała zakrzepicy mózgowej i udaru niedokrwiennego mózgu (cud, że żyje, po rehabilitacji wraca do zdrowia)- to skutek uboczny z reguły wymieniany na 1 miejscu.
Prawda jest taka, że nigdy nie widamo, jak zareaguje nasz organizm, warto jednak wiedzieć, że tabsy to hormony, a nie małe, kolorowe tableteczki na bezpieczny seks. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dziękuje ci za twoją radę ale ja nigdy nie uważałam antykoncepcji za zabawę czy cukierki...poza tym już wiele razy w różnych wątkach mogłam ten post czytać....a tem ma na celu pokazanie ile osób nie klopota sie z żadnymi objawami i skutkami ubocznymi i prosiłam by takie wlaśnie osoby sie wpisywały
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To było tak ogólnie o zabawie, nie konretnie do ciebie. Znam całe mnóstwo kobiet, które tabsy biorą i nic, ale znam też inne przypadku, dlatego to tak bardzo indywidualna sprawa ( u mnie na złym postrzeganiu tabsów zaważył problem z siostrą, stąd moje przeczulenie). Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ja bralam tabsy prawie 10 lat, odstawilam niecaly rok temu i wszystko jest w najlepszym porzadeczku, jak bylam zdrowa tak jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.