![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki I Płyty ;)
n i e a k t u a l n e
![]() Edytowane przez Fmm Czas edycji: 2009-02-11 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jestem zainteresowana:
Marion, regenerująca maska ożywiająca kolor włosów farbowanych z orzecha włoskiego, 2x20ml. Montagne Jeunesse, głęboko oczyszczająca maseczka z błota z morza martwego, 20g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
L’oreal Pure Zone, Deep Control, krem regulujący przeciwko niedoskonałościom, zużycie niewielkie
Schwarzkopf, GLISS KUR, intensywna odżywka hydra-oil, użyte jeden raz na całę włosy zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś za:
# L’oreal Pure Zone, Deep Control, krem regulujący przeciwko niedoskonałościom, zużycie niewielkie # AA, relaksujący balsam do stóp, dla skóry wrażliwej i skłonnej do alergii. Zużycie widoczne na zdjęciu # Schwarzkopf, GLISS KUR, intensywna odżywka hydra-oil, użyte jeden raz na całę włosy # SUNSILK, Krem intensywnie wygładzający włosy, użyte jeden raz na całe włosy # DOVE, odżywka regenerująca, użyta 3 razy # Schwarzkopf, GLISS KUR, oddam sporo za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
interesują mnie produkty do włosów Gliss Kur, zapraszamn do mojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Heroes V
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za te rzeczy?
# L’oreal Pure Zone, żel głęboko oczyszczający, pozostało trochę mniej niż 1/2 # L’oreal Pure Zone, tonik oczyszczająco-kojący, zużycie widoczne na zdjęciu # L’oreal Pure Zone, Deep Control, krem regulujący przeciwko niedoskonałościom, zużycie niewielkie # Czarny lakier do wzorków, użyty ok. 3 razy # Schwarzkopf, GLISS KUR, ekspresowa odżywka regenerująca PŁYNNY JEDWAB, zużycie widoczne na zdjęciu # Schwarzkopf, GLISS KUR, intensywna odżywka hydra-oil, użyte jeden raz na całę włosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Paulinka_S, interesują mnie raczej trochę większe wymiany. Po prostu nie opłaca mi się wysyłać jednej maseczki.
Iwcia74, odpisałam u Ciebie ![]() Mektarynka, odpisałam co mnie interesuje. Karolnika ![]() ![]() Droga A, niestety nic. Lola23, niestety nic. Cziki, niestety nic. Koniczynka, posiadasz ksometyki? Bo tylko taka wymiana mnie interesuje ![]() Alorah, mogłabym wymienić grę na Dream Matt Mouse, tylko musiałabym sprawdzić kolor w drogerii. Tylko ni jestem jeszcze pewna ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za # MAX FACTOR CREME PUFF, zużycie niewielkie; użyty tylko kilka razy, niestety pokrywka jest ułamana(widać na zdjęciu), numer 13
# MAYBELLINE express finish, lakier do paznokci, numer 252, użyty raz do pomalowania wszystkich paznokc AA, relaksujący balsam do stóp, dla skóry wrażliwej i skłonnej do alergii. Zużycie widoczne na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Montagne Jeunesse, złuszczająco-oczyszczająca maseczka z dodatkiem drobinek pestek z brzoskwini i orzecha włoskiego, 20g
Schwarzkopf, GLISS KUR, ekspresowa odżywka regenerująca PŁYNNY JEDWAB, zużycie widoczne na zdjęciu Heros of Might And Magic V, gra w oryginalnym pudełku ze wszystkimi książeczkami (Poradnik, intrsukcja do gry, karta referencyjna oraz karta pomocy), w pudełku znajduje się płyta CD Heros V i III Coś u mnie za te rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
witaj,
niestety, krem cosmence_ jest zarezerwowany z tego co Cię interesuje posiadam: Garner Czysta Skóra 2 stopniowy peeling, nowy Avon soja i trawa cytrynowa - krem Avon soja i trawa cytrynowa - tonik ja nadal jestem zaintersowana: L’oreal Pure Zone, Deep Control, krem regulujący, zużycie niewielkie Schwarzkopf, GLISS KUR, a odżywka hydra-oil, użyte jeden raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Anitka, niestety nic.
Słonik, Mektarynka, odpisałam w Waszych wątkach ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
DOVE, odżywka regenerująca, użyta 3 razy # L’oreal Pure Zone, żel głęboko oczyszczający, pozostało trochę mniej niż 1/2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kafetka, niestety nic.
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie ? Interesuję mnie tonik l'oreala
![]()
Kosmetyki, biżu, ksiązki i inne : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462 Ciuszki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193189 Torebki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195253 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Lea, odpisałam u Ciebie.
Rose bakara, niestety nic.
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Hej hej!
wiec jesli chodzi o ciuchy których szukam to szukam sweterków(nie na zamek) z długim rękawkiem ewentualnie bolerek ( uniwersalna rzecz która można założyć na krótki rękawek ![]() pozdrawiam serdecznie! ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
Schwarzkopf, GLISS KUR, ekspresowa odżywka regenerująca PŁYNNY JEDWAB, zużycie widoczne na zdjęciu MAX FACTOR CREME PUFF, zużycie niewielkie; użyty tylko kilka razy, niestety pokrywka jest ułamana(widać na zdjęciu), numer 13 MAYBELLINE express finish, lakier do paznokci, numer 252, użyty raz do pomalowania wszystkich paznokci mogłabym oddać za to moj podklad i korektor, ew. mogłabyś coś jeszcze dobrać ![]()
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2007-07-15 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
U ciebie interesuje mnie odzywka gliss kur, AA maseczka nawilżajaca 10ml, Maybelline express finish, lakier dopaznokci nr. 252 oraz MAX FACTOR CREME PUFF, zużycie niewielkie; użyty tylko kilka razy, niestety pokrywka jest ułamana(widać na zdjęciu), numer 13- ten kolor jest jasny czy ciemny?? Pisałaś u mnie ze interesuje cie cień inglot malinowy, wiec odpisuje u ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Schwarzkopf, GLISS KUR, ekspresowa odżywka regenerująca PŁYNNY JEDWAB, zużycie widoczne na zdjęciu
L’oreal Pure Zone, żel głęboko oczyszczający, pozostało trochę mniej niż 1/2 L’oreal Pure Zone, tonik oczyszczająco-kojący, zużycie widoczne na zdjęciu zapraszam do siebie do watku ciuszkowego moze cos znajdziesz za te rzeczy ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bardzo was przepraszam, ale dopiero mam chwilę, żeby posiedzieć na forum! Za chwilę wszystkim odpiszę!
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
no to jak? pw
![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie podkład maybelline,co bys za niego chciala z rzeczy które u mnie wymieniłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.