|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nowy Początek
Muszę przyznać że zaczęliśmy z moją ukochaną powolutku planować nasz ślub choć wiemy że troszke jeszcze czasu nam pozostało.Muszę przyznać że sama myśl o przygotowaniach i tym całym galimatiasie związanym z zakupami zamawianiem sal księdza i innych pierdołek sprawia że jestem szczęśliwy.Nigdy nie myślałem że to tak na mnie wpłynie ale wiem że jestem gotów ponieść wszystkie wyrzeczenia byle byśmy tylko mieli ślub jak z bajki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy Początek
gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
W takim razie życzę owocnych przygotowań, a jaką macie wstępną datę jeśli można spytać?
![]() Mam nadzieje, że razem ze swoją narzeczoną znajdziecie na tym forum wiele cennych informacji, które wykorzystacie w praktyce ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziękujemy baaardzo
![]() No cieszymy się oboje i mamy nadzieje że znajdziemy odpowiedzi na nurtujące nas pytania dotyczące tych całych przygotowań.Wszystko jeszcze przed nami ale zbliza się nieubłagalnie ![]() Pozdrawiam Radzio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham TŻta z całego serca i coraz częściej rozmawiamy o ślubie - chcę być jego żoną bardzo - tak samo chcę żeby był moim mężem i żebyśmy byli już razem tak sakramentalnie też, ale.... .... na samą myśl o tym całym galimatiasie robi mi się słabo - TŻ ma liczną rodzinę i choć sam nie lubi takich uroczystości to jednak chce prawdziwego ślubu i wesela... dla mnie więcej niż 10 osób to jest tłum... gdyby nie fakt, że rodzicom byłoby przykro gdyby ich z tego wykluczyć no i ze trzeba mieć świadków, to najchętniej wzięłabym ślub w tylko w towarzystwie księdza i TŻta i zaraz po kościele pojechała w jakieś piękne miejsce na tydzień lub dwa.... Ślub jak z bajki jakoś kojarzy mi się z tym tylko, że spojrzymy sobie głęboko w oczy i będziemy ślubować miłość... cała reszta kojarzy mi się z nocnym koszmarem.... zrobiłabym dla TŻta wiele, rozmawialiśmy o tym, wiem, że niektórych rzeczy bardzo pragnie - tzn żeby to wyglądało tak, a nie inaczej... chcę zrobić to dla niego, ale poza tym pięknym momentem - to będzie dla mnie bardzo trudny dzień... ![]() ![]() mam nadzieję, że założyciel wątku nie ma mi za złe takiego wtrętu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
No to teraz ja sie wypowiem jako ta druga polowka czyli Karo
![]() ![]() Ślub to wyjątkowe wydarzenie bo jedyne takie w życiu i gdy tylko o tym pomysle to nie moge sie doczekac, kiedy to polaczymy sie z moim TŻ węzłem małżeńskim. Co do pytania o date to jest pomysl na czerwiec 2010 ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie ![]() Cytat:
![]() no ale wiadomo, ze to jest najcudowniejszy dzien w zyciu dlatego warto go spedzic z rodzina i podzielic sie swym szczesciem z innymi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ojej, a jeśli mogę zapytać dlaczego chcecie aż tak długo czekać ze ślubem? zdaję sobie sprawę, że organizacja niektórych rzeczy trwa, ale przecież to niemal 2 i pół roku!
![]() wiele moich znajomych pobierało się ostatnio - niektórzy planowali to krócej, inni dłużej... fakt, to Wasz wybór i innym nic do tego - ale ja chciałabym się pobrać max pół roku po zaręczynach - podobno tyle wystarczy żeby wszystko zorganizować, chyba, że ktoś upatrzył sobie jakieś super specjalne "chodliwe" miejsce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W moich stronach pół roku przed zaplanowałabym wszystko oprócz sali, kamerzysty, fotografa i zespołu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
Naprawde dziękuję wszystkim za miłe słowa
![]() noo jeśli chodzi o te przygotowania to nie wyobrażam sobie żebym miał zostawić moją ukochaną samą z tym wszystkim.W końcu jesteśmy jednością i tworzymy jedną całość więc razem musimy przejść przez ten okres przygotowań.To będzie jeden z tych najpiękniejszych okresów w moim życiu ![]() No po pierwsze moja ukochana ma jeszcze szkołe więc jako wyrozumiały partner nie mogę psuć planów mojej ukochanej najpierw niech skończy szkołe a później będziemy razem szukać sali kupować suknie i garniaka. Tak naprawde to chciałbym już teraz mógłbym iść od razu do USC i powiedzieć Tak bo tylko o tym marzę ale wiem że musze jeszcze poczekać.Jestem taki że lubie mieć wszystko zapięyte na ostatni guzik ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkich serdecznie KOCHAM CIE SKARBIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.