|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój narzeczony niezbyt wysoki
Cześć dziewczyny, biore ślub w sierpniu i jestem chwilę przed kupnem butów ślubnych. Uwielbiam szpilki, ale mam 175 cm, a mój narzeczony 178. Jakie buty kupić, aby nie wyglądać przy nim na zbyt wysoką. Macie jakieś pomysły? Kurde,że też faceci nie nosza szpilek-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój narzeczony niezbyt wysoki
moja koleżanka jest równa wzrostem z mężem i miała do ślubu baleriny bo jeszcze doszła fryzura więc była o ten centymetr wyższa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
weź pod uwagę fakt, że męskie eleganckie buty też mają "obcas". Zawsze 2 cm dojdzie
![]() Sama też możesz założyć taki średni obcasik. Mój mąż jest ode mnie wyższy o jakieś 5-6 cm, miałam szpilki 6 cm + lekko podniesioną fryzurę a i tak wyglądał na wyższego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja bym w ogóle nie zwracała na to uwagi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Bardzo ciężko znaleźć ładne buty na np 3 cm obcasie, więc jeśli chcesz być niższa to wybierz baleriny lub zapomnij o wzroście i bierz szpilki
![]() Na boso jestem wyższa od męża o 3 cm, na ślubie miałam baleriny (+1 cm) on glany (+ 4 cm dla niego), a i tak nikt nie zwrócił uwagi na wyrównanie wzrostu. Najlepiej mi powiedziała moja 8-letnia Chrześniaczka - "Nie patrz, Darc, na buty. Co innych obchodzi czy jesteś wyższa czy niższa? Oni się żenią za ciebie czy co?" Małe toto, a wygadane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem wyzsza od narzeczonego i na bosaka
![]() ![]() ![]() Sama na slub bede miala balerinki ![]() ![]() Teraz produkuja takie fajne buty, ze nie widac, ze podwyzszajace ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Faceci noszą pantofle do garniturów, a te pantofle też mają obcas od 1 do 3 cm. Kup normalne szpilki 5-7 cm i nie upinaj włosów wysoko.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam znajomych, gdzie dziewczyna jest wyższa o jakieś 3 cm od niego, a do ślubu ubrała sandałki takie 4-5 cm miała, i dobrze to wyglądało mimo że wyższa od niego była, to nie było tak tego widać.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.