|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
dziwne uczucie..
Hej
![]() Postanowilam napisać, bo chyba musze sie wygadać. Chyba się zakochałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: dziwne uczucie..
nie przejmuj sie i napisz do niego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dokładnie musisz dać mu jakiś sygnał że jesteś nim zainteresowana, niewinny sms-ek nic nie znaczy, dlatego możesz mu smiało napisać
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
No właśnie, nie , raczej nie dawaj znaku,ze naprawdę ci zależy, daj znać, że jestś zainteresowana. W końcu co złego może się stać? W najgorszym wypadku znajomość wam nie wyjdzie i wtedy będziesz się zastanawiać - a gdybym jednak napisała... Może zdobadźcie swoje gg? Mój ostatni związek właśnie swoje pierwsze kroki stawiał na gadu gadu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hehe dzięki dziewczyny :P
Ale to jest takie zabawne.. na co dzien jest baaardzo pewna siebie i znam swoja wartosc.. ale w tym przypadku czuje sie jak 15latka, ktora snuje intrygi jakby tu zrobić coś zeby go lepiej poznac ![]()
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe ![]() Doradzę Ci tak, jak poprzedniczki-napisz coś do niego, jeśli masz ochotę, żebyś kiedyś nie żałowała, że tego nie zrobiłaś. Trzymam kciuki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Napisz do niego smsa, ale takiego niezobowiązującego. Np. coś na temat zajęć, albo czy wie czy nie zmienia Wam się lektorka od nowego semestru.
Zapytaj o jakaś bzdurę a moze rozwinie się z tego jakaś miła konwersacja smsowa ![]()
W ciągu życia człowiek zjada przeciętnie około 5 krów, 20 świń, 29 owiec, 760 kurczaków, 46 indyków, 18 kaczek,7 królików i około 1000 ryb. "I like work. It fascinates me. I can sit and look at it for hours " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
No dobra, ale co w końcu z tą kawą?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Właśnie.
A jak już po kawie, to ja tym bardziej bym do niego napisała. Go for it i nic się nie bój ![]()
i ask for silence i ask for sex give me a ray gun tell me how to dress call my mother call the priest tell them my lover has turned a beast i ask for strength a clear head maybe a razor to paint you red i want radar i want a light i want division i want to fight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
napisz, napisz, niech biedak nie usycha z tęsknoty
![]() jakby co to masz przecież prawo zapytać się znajomego co u niego słychać, prawda?? mój kolega regularnie wysyła mi wiadomości pt. "poproszę 1000 znaków na temat "how are you" " (bo wie, że ja już wszystko przeliczam na znaki ![]() jeśli sms wyjdzie w miarę naturalnie i niezobowiązująco to na pewno nie będzie narzucanie się ![]() więc do dzieła i czekamy na relację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
ahhh
![]() Odpisalam ze na kawę baardzo chętnie, wiec moze na razie poczekam az faktycznie dojdzie do spotkania, a pozniej napisze ![]() Własnie to nawet nie polega na strachu, nie umiem wytłumaczyć swojego zachowania... to chyba polega na tym, że jestem dosc staroświecka( w kwestii mężczyzn, bo w innych to juz nie bardzo hehe ![]() ![]() Ostatnio pytałam kolegę, czy zna pewna dziewczynę a wiecie co odpowiedział: Jej osobiście to nie, ale jej dupe to bardzo dobrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.