dziwne uczucie.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-31, 10:51   #1
jennifer777
Wtajemniczenie

dziwne uczucie..

Hej

Postanowilam napisać, bo chyba musze sie wygadać.
Chyba się zakochałam Po raz pierwszy od zerwania z tż, mimo spotykania się z wieloma chłopakami, czuje że 'to' chyba jest własnie ' TO' Chłopak ktory baaardzo mi sie podoba uczy sie ze mna na studiach, sęk w tym za na zaocznych czyli widzimy się raz na 2 tygodnie.. jestesmy w grupie z ang. mamy ze sobą kontakt...jednak ten kontakt jest dość mały..ostatnio wysłał do mnie smsa, napisal ze chcialby pojsc ze mna na kawe, bylam w 7niebie... ale obawiam się tego ze nic z tego nie bedzie(a ja bym bardzo chciała). Mam pewnien problem, bo jestem typem dziewczyny, ktora nigdy sie nie narzuca i czeka na pierwszy krok chłopaka, czasami mam ochote cos do niego napisać, ale nie chce,zeby wyszło głupio, zeby pomyślał że to ja wychodze z jakas inicjatywa...ale z 2 strony wiem że czasami warto dać chłopakowi jakis sygnal, ze na prawde mi zalezy.. nie wiem juz zupełnie co mam robic..
Stary 2008-01-31, 10:59   #2
myShaczeQ
Zadomowienie

GG do myShaczeQ
Dot.: dziwne uczucie..

nie przejmuj sie i napisz do niego jak napiszesz zaczekaj, az on sie potem pierwszy odezwie, potem Ty sie odezwij, zapytaj co slychac, albo zartobliwie co z ta kawa zeby sobie nie pomyslal, ze masz w niego wbite, bo moze tez sie zniechecic powodzenia i pisz jak sie sprawy maja

myShaczeQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-31, 11:08   #3
*Vanilla*
Rozeznanie

Dokładnie musisz dać mu jakiś sygnał że jesteś nim zainteresowana, niewinny sms-ek nic nie znaczy, dlatego możesz mu smiało napisać
*Vanilla* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-31, 11:27   #4
201704051255
Konto usunięte

No właśnie, nie , raczej nie dawaj znaku,ze naprawdę ci zależy, daj znać, że jestś zainteresowana. W końcu co złego może się stać? W najgorszym wypadku znajomość wam nie wyjdzie i wtedy będziesz się zastanawiać - a gdybym jednak napisała... Może zdobadźcie swoje gg? Mój ostatni związek właśnie swoje pierwsze kroki stawiał na gadu gadu
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-31, 11:48   #5
jennifer777
Wtajemniczenie

hehe dzięki dziewczyny :P
Ale to jest takie zabawne.. na co dzien jest baaardzo pewna siebie i znam swoja wartosc.. ale w tym przypadku czuje sie jak 15latka, ktora snuje intrygi jakby tu zrobić coś zeby go lepiej poznac
Stary 2008-01-31, 11:59   #6
sammira
Zadomowienie

GG do sammira

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
hehe dzięki dziewczyny :P
Ale to jest takie zabawne.. na co dzien jest baaardzo pewna siebie i znam swoja wartosc.. ale w tym przypadku czuje sie jak 15latka, ktora snuje intrygi jakby tu zrobić coś zeby go lepiej poznac

Hehe
Doradzę Ci tak, jak poprzedniczki-napisz coś do niego, jeśli masz ochotę, żebyś kiedyś nie żałowała, że tego nie zrobiłaś.
Trzymam kciuki!

sammira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-31, 12:18   #7
I'llFindAWay
Raczkowanie

Napisz do niego smsa, ale takiego niezobowiązującego. Np. coś na temat zajęć, albo czy wie czy nie zmienia Wam się lektorka od nowego semestru.

Zapytaj o jakaś bzdurę a moze rozwinie się z tego jakaś miła konwersacja smsowa .

W ciągu życia człowiek zjada przeciętnie około 5 krów, 20 świń, 29 owiec, 760 kurczaków, 46 indyków, 18 kaczek,7 królików i około 1000 ryb.

"I like work. It fascinates me. I can sit and look at it for hours "

I'llFindAWay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 17:55   #8
myShaczeQ
Zadomowienie

GG do myShaczeQ

Cytat:
Napisane przez I'llFindAWay Pokaż wiadomość
Napisz do niego smsa, ale takiego niezobowiązującego. Np. coś na temat zajęć, albo czy wie czy nie zmienia Wam się lektorka od nowego semestru.

Zapytaj o jakaś bzdurę a moze rozwinie się z tego jakaś miła konwersacja smsowa .
o albo tak wlasnie :P cos o studiach

myShaczeQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-31, 18:13   #9
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sammira Pokaż wiadomość
Hehe
Doradzę Ci tak, jak poprzedniczki-napisz coś do niego, jeśli masz ochotę, żebyś kiedyś nie żałowała, że tego nie zrobiłaś.
Trzymam kciuki!
Dokładnie.

Nie wygłupisz się, przecież on nawiązał kontakt. Odpisz, zadziałaj. Facet zrobił już pierwszy krok - Twoja kolej.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-31, 19:07   #10
Kasik_M
Raczkowanie

No dobra, ale co w końcu z tą kawą? Nie odpisałaś mu na to?
Stary 2008-01-31, 20:32   #11
sadex
Raczkowanie

Właśnie.
A jak już po kawie, to ja tym bardziej bym do niego napisała. Go for it i nic się nie bój
i ask for silence i ask for sex give me a ray gun tell me how to dress call my mother call the priest tell them my lover has turned a beast i ask for strength a clear head maybe a razor to paint you red i want radar i want a light i want division i want to fight
sadex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 20:42   #12
benito_mruffkolini
BAN stały

napisz, napisz, niech biedak nie usycha z tęsknoty

jakby co to masz przecież prawo zapytać się znajomego co u niego słychać, prawda??

mój kolega regularnie wysyła mi wiadomości pt. "poproszę 1000 znaków na temat "how are you" " (bo wie, że ja już wszystko przeliczam na znaki )

jeśli sms wyjdzie w miarę naturalnie i niezobowiązująco to na pewno nie będzie narzucanie się (którego tak się obawiasz)

więc do dzieła i czekamy na relację
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-01, 09:39   #13
jennifer777
Wtajemniczenie

ahhh jesteście kochane.

Odpisalam ze na kawę baardzo chętnie, wiec moze na razie poczekam az faktycznie dojdzie do spotkania, a pozniej napisze

Własnie to nawet nie polega na strachu, nie umiem wytłumaczyć swojego zachowania... to chyba polega na tym, że jestem dosc staroświecka( w kwestii mężczyzn, bo w innych to juz nie bardzo hehe ), uwazam że to chłopak powinien zabiegać o dziewczynę, jak to było dawniej, jak widze co sie dzieje na imprezach to zalewa mnie krew, dlatego chce postępować ostrożnie i zachować klasę

Ostatnio pytałam kolegę, czy zna pewna dziewczynę a wiecie co odpowiedział:
Jej osobiście to nie, ale jej dupe to bardzo dobrze Poszla z nim do lozka na 2 spotkaniu... hmm ja nie potępiam takich ludzi, bo kazdy ma swoj system wartosci i potrzebny no i kazdy zyje swoim zyciem, ale osobiscie nie chcialabym zeby ktoś mial na moj temat takie zdanie..

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości