|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Tabletki antykoncepcyjne JEANINE
Dzień dobry wszystkim, jestem tu nowa więc postanawiam się przedstwaić , mam na imie Ania 22 lata, od razu pisze o moim problemie, otóż niedawno zaczęłam brać tab. anty. JEANINE wszystko było ok, do momentu kiedy miała pojawić się miesiączka.... nie pojawiała się
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tabletki antykoncepcyjne JEANINE
byc moze takie problemy pojawiaja sie po pierwszych kilku opakowaniach pigulek.
poszukaj w wyszukiwarce tematu pigulek bylo ich mnóstwo ,dowiesz sie z nich wszytskiego ![]() no i witamy nowa wizażanke
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak miałam.Brałam Jeaninie przez jakieś 3 miesiące.Po pierwszym opakowaniu była miesiączka, po drugim nie było, po trzecim była...
Wesoło.Podobno one mogą mieć taki właśnie wpływ na jakiś tam procent kobiet, że okres w ogóle zanika.Wbrew pozorom wcale mi się to nie podobało,więc szybko skończyłam przygodę z tymi tabletkami (nota bene w ogóle rzuciłam tabletki).
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale miałam identyczny przypadek z tymi tabletkami. Pierwszy miesiąc - ok, drugi - brak okresu, trzeci znów ok. Przy kolejnej wizycie u ginekologa i badaniu USG kazało sie ze utworzyła sie w jajniku torbiel i jest ona spowodowana właśnie tym brakiem jednego okresu. Także dziewczyny zbadajcie sie!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
witam.....Panie ;-)
pytanko mam....mianowicie : zarzywam jeanine od paru lat...z tym ze z przerwami conajmniej pól rocznymi...i teraz tak.....zaczełam znów brac i trwało to 2 mies...3 opakowanie przerwałam w połowie....i zmieniłam cylk miesiaczkowy...i teraz tak....czy ja moge za te pół mies wziazc ponownie te tabletki...troche namieszałam ;-P kots coś wie ? ;-) pozdro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Wesoło.Podobno one mogą mieć taki właśnie wpływ na jakiś tam procent kobiet, że okres w ogóle zanika.Wbrew pozorom wcale mi się to nie podobało,więc szybko skończyłam przygodę z tymi tabletkami (nota bene w ogóle rzuciłam tabletki).