|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Balsam Lirene, Elizabeth Arden woda toaletowa, odsypki loreal, iwostin.....
Witajcie
![]() Do wymiany: 1) błyszczyk Chanel ( z innej wymiany) kolor róż słodki z drobinkami na ustach wpada w fiolet taki trochę kameleon numer 104-zużycie znikome---LECI DO THEILI effaclar k (1 sztuka), effacla a.i. (2 sztuki)- LECI DO THEILA 2) nowiutki balsam Lirene brązujący do ciemnej karnacji 3) kolczyki brązowe (zdjęcie) nowe nie noszone 4) woda toaletowa Elizabeth Arden summer green tea- zużycie minimalne (kilka psiknięć) z / 50 ml Edytowane przez ewcia25 Czas edycji: 2009-10-05 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lirene, próbki, wodę toaletową, błyszczyk Chanel...
Halo
![]() Cos u mnie za blyszczolek (jakie jest zuzycie??)+ probki effaclaru (probki po 5ml w tubkach czy saszetkach) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
ja też po błyszczyk chanel
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej Thelila
![]() zużycie błyszczyka znikome, dodałam zdjęcie zobacz kolorek, a w zamian za pore minimazer? Edytowane przez ewcia25 Czas edycji: 2009-09-18 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za błyszczyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś za balsam proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.