|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fascynujące umiejętności ludzi!
Wpadłem na tą stronę zupełnie przypadkiem, zebrano tam filmy z youtube dot. ludzi z niezwykłymi możliwościami umysłu. Niewidomy chłopiec jeżdżący na rowerze, grający w kosza - używający echolokacji. Chłopiec, który opowiada o swoim przeszłym życiu. Facet kontrolujący temperaturę swojego ciała za pomocą umysłu i wielu wielu innych
![]() http://www.nlp-shop.pl/ext/cms/temat/17 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Fascynujące umiejętności ludzi!
Chłopiec, opowiadający o swoim PRZESZŁYM życiu? Też potrafię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Chyba takim całkiem przeszłym - poprzednim
![]() Edit: Chyba, że chodziło o to, że każdy je może sobie zmyślić ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;6299149]Chłopiec, opowiadający o swoim PRZESZŁYM życiu? Też potrafię
![]() Ubiegłaś moją myśl ![]() No takich wybitnie uzdolnionych to myślę, żeby się więcej znalazło ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
niektórzy ludzie mają zdolności paranormalne.. ale większość to oszuści.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
kto chce posłuchać kim byłam w poprzednim wcieleniu?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No co wy takie sceptyczne...?
ten tez oszukuje? Pewnie już nie raz słyszałeś o niezwykłych umiejętnościach ludzi autysztycznych. Jednak.. nie tylko oni potrafią robić rzeczy niedostępne na co dzień ''zwykłym śmiertelnikom'. Ben Underwood w dzieciństwie zachorował na raka oczu. Jakiś czas potem jego matka, by ratować życie dziecka, zdecydowała się operacyjnie... usunąć mu oczy. Absolutnie niewidomy Ben po roku odkrył, że pomimo braku oczu.. widzi świat dookoła! Wydając z ust dźwięk podobny do tego, który wydają nietoperze, zaczął używać umiejętności echolokacji do poruszania się po świecie. Niewidomy Ben jeździ po ulicy na rowerze, na rolkach, gra w kosza, a nawet... na Playstation! Tak bardzo podkręcił swoją wrażliwość sensoryczną, że odbierając odbijające się z otoczenia dźwięki, tworzy w umyśle jego wizualną interpretację... [ http://www.nlp-shop.pl/ext/cms/artykul/24 ] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.