![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kilka kosmetyków od Bejbi19 :)) plus szczoteczka elektryczna do zębów
NIEAKTUALNY zapraszam tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...79#post6616779
Witajcie ![]() ![]() 1 fotka od lewej: spray do ciała Avon TrueGlow, zostalo około 65% balsam do ciała Soraya, raz użyty, do skóry suchej i delikatnej świetny krem na rozstępy Vichy (kosztował 100zł), ciężko powiedzieć ile zostało ale wydaje mi się, że połowa nie ma balsam do stópek, świetny na szorstkie pięty, kupiłam go w rossmanie, zostało 80% serum wyszczuplająco-ujędrniające, nie muszę komentować każdy wie jak świetne są produkty z serii slim extreme 3D. Zostało 60% nie ma balsam do ciała Kenzo ---> flower by kenzo zostało 65% nie ma perfumy Avon TrueGlow, została połowa 2 fotka od lewej: zestaw do manicure/pedicure plus paseczki co do lakierów została połowa różowego i polowa białego 2 świetne lakiery firmy color workshop ( zostało-czerwień 60%nie ma, ciemny róż/łososiowy 90%) lakier ciemny róż/łososiowy zostało 80% fioletowy/liliowy lakier simple beauty, zostało 80% bordowy lakier Lumene, zostało 80% oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Planet Spa, użyta raz 3 fotka Balsam do ciała cukier i orzech włoski, zostało 85% lakier bezbarwny inglot, zostało 60% 4 fotka Szczoteczka elektryczna firmy BrAun, używana, w bardzo dobrym stanie (bez końcówek) plus ładowarka kontaktowa. Oddam za kosmetyki bo dostałam nową ![]() 5. Zestaw do makijażu zawiera opalizujące cienie Miss Rose, 4 róże a w dolnym poziomie puder w kamieniu, dwie pacynki, gąbkę do nakładania pudru i mini pędzelek do różu. Zestaw idealny do torebki. Zestaw jest prawie nowy. Tylko gąbeczka, pędzelek i róż (raz) były używane. Na życzenie dam zdjęcia ![]() Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-02-17 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kilka kosmetyków od Bejbi19 :)) plus szczoteczka elektryczna do zębów
1. Woda toaletowa Gabriela Sabatini klasyczna, bardzo elegancki zapach dla kobiet z klasą (zdjęcie jest niewyrazne bo robione telefonem), pozostało 90%
nie ma 2. Podkład z Avonu kolor Ivory, pozostało gdzieś 80% 3. Garnier Fructis style i professional line pianki dodająca objętości, są fajne ale nie na moje włosy ![]() 4.Spray, żel do włosów Garniera, pozostało 80% 5. META DIET SHAKE - smak waniliowy, czekoladowy lub truskawkowy Preparat przeznaczony jest dla osób dorosłych za wyjątkiem kobiet w ciąży i matek karmiących piersią. Meta Diet zawiera składniki, które pomagają redukować nadmiar tkanki tłuszczowej jak L-karnityna, cholina, inozytol, chrom oraz pirogronian wapnia. Meta Diet zawiera również witaminy i składniki mineralne, które pomagają wzmocnić organizm w okresie programu redukcji masy ciała. Fajny produkt, schudłam dzięki niemu ![]() ![]() 6. Zestaw do wybielania zębów. nie ma 7. Hugo Boss zielony zostało 70-75 % z 100 ml, dla mężczyzn, oryginał (chyba?) nie ma 2 lakiery do manicure/pedicure biały i brzoskwiniowy firmy Essence. Użyte raz. Kupione w Douglasie. Na lakierach są jeszcze ceny. Max Gordon - Bushido dla mężczyzn CAŁY (bardzo ładny, męski zapach) nie oryginalny!! Benzance Tonik 200 ml zostało 90% Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-02-14 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za balsam do ciała Kenzo ---> flower by kenzo zostało 70%, http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6126614
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witaj! U Ciebie podoba mi się:
krem na rozstępy Vichy i balsam do ciała Kenzo ---> flower by kenzo zostało 70%. W zamian mogłabym zaproponować : - DIOR BRONZE SUN GLOWING MOISTURIZER - krem nawilżająco koloryzujący. Świetnie rozświetla cerę i nadaje jej naturalną opaleniznę - Peach 002. Pozostało ok 30/40ml, - L'OREAL GLAM SHINE - bezbzrwny błyszczyk clear crystal 01,- 90%, - Pacific Paradise z wątku, - balsam Aquolina karmel - 190/250ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=228752 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
może coś u mnie za true glow?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Lubię flower ale za l'instant troszkę szkoda by mi go było oddawać. Za escade mogłabym przyjąć jeden z balsamów, chyba że to też za dużo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Podkład z Avonu kolor Ivory, pozostało gdzieś 80%
balsam do ciała Kenzo ---> flower by kenzo zostało 70% te dwie rzeczy najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej!!! bardzo interesuje mnie krem na rozstepy vichy oraz krem wyszczuplajacy eveline
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
balsam do ciała Kenzo ---> flower by kenzo zostało 70%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Woda toaletowa Gabriela Sabatini klasyczna, bardzo elegancki zapach dla kobiet z klasą (zdjęcie jest niewyrazne bo robione telefonem), pozostało 90%
2. Mus podkład dream matte mousse kolor sand, użyty kilka razy znajdziesz cos u mnie za to albo chociaz za podklad,pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
perfumy Avon TrueGlow, została połowa Szczoteczka elektryczna firmy BrAun, używana, w bardzo dobrym stanie (bez końcówek) plus ładowarka kontaktowa. Oddam za kosmetyki bo dostałam nową ) Podkład z Avonu kolor Ivory, pozostało gdzieś 80% 5. Lakier do włosów wellaflex, użyty 2 lub 3 razy Spray, żel do włosów Garniera, pozostalo 85% ?
![]() |
#15 |
BAN stały
|
1.tusz lancome hypnose za świetny krem na rozstępy Vichy (kosztował 100zł), ciężko powiedzieć ile zostało ale wydaje mi się, że połowa
2.ziaja mleczko do demakijazu za balsam garniera skura musnieta sloncem 3.rozswietlacz pierre rene i puder brazujacy INGRID za podklad maybeline dream matt mouse ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
oojj widze ze wymienilas juz krem vichy na rozstepy wiec za 60% eveline moge oddac odleweczke 5ml ktoregos z zapachow, ktory Cie bardziej interesuje?
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
cos za serum wyszczuplająco-ujędrniające?
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Hej! Widzę, że krem na rozstępy już nieaktualny... Niestety w Twoim kramiku z ciuchami nic dla siebie nie znalazłam. A jaką pojemność ma balsamik Kenzo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
1. Woda toaletowa Gabriela Sabatini klasyczna, bardzo elegancki zapach dla kobiet z klasą (zdjęcie jest niewyrazne bo robione telefonem), pozostało 90%
Coś u mnie za ten zapach?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
witam jak tam stoi nasza wymiana true glow za bruno banani?
pozdrawiam
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
znajdziesz moze cos u mnie za:
7. META DIET SHAKE - smak waniliowy, czekoladowy lub truskawkowy Preparat przeznaczony jest dla osób dorosłych za wyjątkiem kobiet w ciąży i matek karmiących piersią. Meta Diet zawiera składniki, które pomagają redukować nadmiar tkanki tłuszczowej jak L-karnityna, cholina, inozytol, chrom oraz pirogronian wapnia. Meta Diet zawiera również witaminy i składniki mineralne, które pomagają wzmocnić organizm w okresie programu redukcji masy ciała. Fajny produkt, schudłam dzięki niemu ) wskazane jest zwiekszenie wysilku fizycznego. Zostało 80% może troszkę więcej z 454 gramów. SMAK WANILIOWY.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka z poszukawnych przez Ciebie mam jakies torby w ciuszkowym a z avonu mam:
perfum avon shine,island vibe,for away i inne w watku z kosm. a u Ciebie interesuje mnie: 2. Torba Reebok w bdb stanie. Jest dwustronna. Jedna strona jest szara a druga czerwona. 5. Różowy plecak Jansport w idealnym stanie. Bardzo pojemny. 7. META DIET SHAKE - smak waniliowy, czekoladowy lub truskawkowy Preparat przeznaczony jest dla osób dorosłych za wyjątkiem kobiet w ciąży i matek karmiących piersią. Meta Diet zawiera składniki, które pomagają redukować nadmiar tkanki tłuszczowej jak L-karnityna, cholina, inozytol, chrom oraz pirogronian wapnia. Meta Diet zawiera również witaminy i składniki mineralne, które pomagają wzmocnić organizm w okresie programu redukcji masy ciała. Fajny produkt, schudłam dzięki niemu ) wskazane jest zwiekszenie wysilku fizycznego. Zostało 80% może troszkę więcej z 454 gramów. SMAK WANILIOWY.
![]() |
#27 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6126873
ta bluzka mi sie podoba tylko musialabys podac wymiarki i najlpeiej foto na osobie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
cos za:
spray do ciała Avon TrueGlow, zostalo około 65% balsam do ciała Soraya, raz użyty, do skóry suchej i delikatnej serum wyszczuplająco-ujędrniające, nie muszę komentować każdy wie jak świetne są produkty z serii slim extreme 3D. Zostało 60% Balsam do ciała cukier i orzech włoski, zostało 85% 7. META DIET SHAKE - smak waniliowy, czekoladowy lub truskawkowy Preparat przeznaczony jest dla osób dorosłych za wyjątkiem kobiet w ciąży i matek karmiących piersią. Meta Diet zawiera składniki, które pomagają redukować nadmiar tkanki tłuszczowej jak L-karnityna, cholina, inozytol, chrom oraz pirogronian wapnia. Meta Diet zawiera również witaminy i składniki mineralne, które pomagają wzmocnić organizm w okresie programu redukcji masy ciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Podkład Rimmela to reszteczka na wypróbowanie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.