|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Glany 39/40.
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wymienię czarne glany 39/40. Wymienię czarne glany firmy Super STIIL. Buty na podeszwie szytej, śrubowanej, 20 dziurowe. Rozmiar 40 – wg oznaczenia, ale spokojnie może to być również 39 (trudno dokładnie zmierzyć długość wkładki, ale postaram się...). Kupione i przetestowane 2 razy (w zasadzie są nowe) przez osobę noszącą rozmiar 39/40 (dobre nawet po nałożeniu grubej skarpetki). Poniżej zdjęcia, dokładnie tego samego modelu, zapożyczone z internetu, oddające wygląd butów. Dołączę również własne foty. Raczej nie interesują mnie ciuchy, bardziej kosmetyki i biżuteria (szczególnie etniczna). Rozważę jednak każdą propozycję, chociaż nie ukrywam, że przeraża mnie koszt przesyłki – glany, jak to glany, są ciężkie... Do wymiany będę więc brać pod uwagę ekonomiczność przesyłki oraz opłacalność wymiankową. Serdecznie zapraszam ![]() Stary wątek - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215016 Poszukiwane - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201705 Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-06-14 o 20:20 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Glany 39/40.
Mój stary/nowy wątek wymiankowy jest tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=210771 Jak coś znajdziesz, daj znać ![]() Ja co prawda i tak musiałabym je najpierw znaleźć w sklepie i zmierzyć, bo nie wszystkie glany na mnie pasują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ps. Może mogę jakoś pomóc (skoro nie wszystkie glany Tobie pasują) i odpowiedzieć na pytania co do butków? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie: kiedyś sobie była firma Steel, która miała podobne logo niż ta Twoja Stil - czy nie wiesz przypadkiem, czy to ta sama firma po zmianie nazwy czy coś?
A może podróbka? ![]() ![]() Ja mam glany Trucks Boots i te są na mnie dobre. Steela mierzyłam i coś mi w nich nie pasowało. Dlatego jakby to były Trucksy to brałabym w ciemno, ale te wolałabym zmierzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze zorientuję się w temacie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ktoś jest zainteresowany?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z grubsza przejrzałam Wasze wątki, ale niestety za glany nie znalazłam nic dla siebie... ![]() Szczególnie poszukuję (i tym podobne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.