|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Sukienka do ślubu cywilnego - proszę o radę
Bardzo proszę o opinie, która z sukienek bardziej pasuje do następującej sylwetki:
- 168 cm, 75 kg - niestety do chudzielców nie należę ![]() - sylwetka raczej w kształcie klepsydry - dosc szerokie ramiona, ale sylwetka proporcjonalna, tzn krągłe biodra, zaznaczone wcięcie w talii - duży biust. Ja bardziej skłaniam sie do sukienki nr 1 - wydaje mi sie ze dekolt V troche wyszczupli optycznie ramiona......przy nr 2 boje sie efektu poszerzenia w tym miejscu. Co myślicie? Dodam, ze sukienka bedzie w kolorze champagne i bez trenu. Z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka do ślubu cywilnego - proszę o radę
to ja powiem tak :
1 sukienka - dekold byłby idealny, na pewno ładnie by wygladał i biust i ramiona ale neistety ten tulipanowy dół to zły wybór przy większej sylwetce wg. mnie 2 tu z kolei bardzo dobry prost dół który jednak podkreśla zgrabne biodra i będzie pasował do pełniejsze sylwetki jednak dekold moze poszerzać ramiona tak wiec proponuję sukienkę o dekoldzie w kształcie V oraz o prostym dole, z podkreśloną talią ![]() btw - obie sukienki i tak piękne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Śliczne sukienki
![]() Dla Twojej figury proponuję 1 ![]() No i gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Miałam na ślubie podobną do tej pierwszej tylko dekolt "łódka", ale ja jestem wysoka (173 plus sporawy obcas i ważyłam 55kg) Krój mega wygodny, ale moim zdaniem tylko dla wysokich. Za to myślę, że góra będzie dla Ciebie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
chyba jesteś za niska na 1wersje a może jakiś model odcinany pod biustem i rozszerzajacy się pod nim żeby nie była aż tak obcisła.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wiesz jak dla mnie obie propozycje są dla mega szczupłych dziewczyn o idealnej sylwetce. Jeżeli jesteś troszkę masywniejsza i niska to akurat uwydatnią wszystkie Twoje słabe punkty.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
168... niska. Ciekawe
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Tez sie zastanawialam o co tu chodzi
![]() ![]() Hehe.....nawet w dowodzie osobistym mialam kiedys wpisane "wzrost wysoki" - ale mniejsza o to ![]() Bardzo dziekuje za wszystkie opinie. Model odciany pod biustem w ogole nie wchodzi w gre - nie od dzis wiadomo, ze takie fasony poszerzaja, a tego mi nie trzeba ![]() ![]() Krawcowa, ktora ma szyc sukienke doradzila nr 1 - ponoc przy moich ksztaltach nawet jej dól bedzie wygladal korzystniej.... No nic.....zobaczymy....Jak bedzie uszyta to moze odwaze sie wkleic zdjecie, wtedy same ocenicie czy byl to dobry czy zly wybor ![]() Jeszcze raz dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Pierwsza jest śliczna, tylko nie wiadomo, czy będzie pasowała do Twojej figury, może trochę uwydatnic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 1 zdecydowanie ![]() 168 cm + obcasy - 170pare wzrostu to na pewno nie malo ![]() Edytowane przez ..::anvastra::.. Czas edycji: 2009-01-30 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
mnie sie podoba bardziej pierwsza i mysle ze zle nie powinnas w niej wygladac,wyszczupli cie bo jest dluga
![]()
blog biochemiczno kosmetyczny http://biochemiakosmetyczna.blogspot.com/ "Samotność jest złudzeniem.Myśli człowieka krążą zawsze koło innych ludzi i łączą go z ich obcym losem,który na próżo strara się odepchnąć." Z. Nałkowska ("Granica") |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.