|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szum w uszach w głowie
Od rana męczy mnie szumw uszach i głowie tka jak bym miała zatkane uszy, a każy dzwek wywołuje ból głowy i nasilenie tego szumu nie wiecie co to jest?
Acha oczywiście jestem w ciąży. Z góry dziękuje za podpowiedzi
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szum w uszach w głowie
Cytat:
Byłam nawet z tym u lekarza laryngologa,ale on żadnych nieprawidłowości nie zauważył. Mam nadzieję,że i u ciebie wszystko wróci do normy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moze cos z cisnieniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za odpowiedzi
![]() lukreti też byłam u laryngologa i on powiedział że w uszach gardle ani nosie nic nie widzi niepokojącego. paula78 miałaś rację, okazało się że to problemy niestety z ciśnieniem.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hej tez mam szumy w uszach mam troche wiadomosci na ten temat poniewarz szumi mi okolo roku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
mam szumy od roku bylem u lekarza stwierdzono u mnie wysiekowe zapalenie uszu mialem 2 operacje pierwsza to nosa a druga to drenaz uszu to takie male rurki w bebenkach wlasnie czekam na kolejno operacje ucha poniewarz zrosl mi sie bebenek z kostkami sluchowymi i lekarz powiedzial ze to powoduje szum w uszach lecze sie w prywatnej klinice w warszawie nazywa sie kraj-med polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.