|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Rusałka z oceanu :P - czy jakoś tak :D
Witam ponownie!
![]() Kuzynka nie dała się dzisiaj umalować, więc postanowiłam, że nauka nie ma sensu i coś zmaluje. Bardziej było to wyżycie się i na pewno nigdzie bym w nim nie wyszła ( chciałam się pobawić pędzelkami ![]() ![]() ![]() Użyte kosmetyki: - puder sypki Lentheric transparent, - bronzer Rimmel, - eyeliner Euphora, - tusz eyeline, - czarny cien Virtual, - zielone cienie z kuferka, - granat z palety Ruby Rose, - biały sypki cień Euphora ( biało fioletowy - świetnie wygląda w ultrafiolecie), - biały z paletki Sephory. Czekam na komentarze i krytyki ![]() ![]() Oczywiście aparat zjadł kolorki - chyba coś mu nie pasowało w makijażu ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rusałka z oceanu :P - czy jakoś tak :D
O matko oczka są cudowne... Nigdy nie podobały mi się niebieskie powieki ale tutaj jest na serio bombowo...
Co do ust nie jestem pewna na zbliżeniu wyglądają całkiem jednak na innych fotkach nie za bardzo... nie widać ich jakoś i wydaje mi sie jakby były tylko na środku pomalowane ![]() Ogólnie cudniee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
oczy bomba.
usta niezabardzo mi się podobają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oczy są świetne
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Oczy są ciekawie pomalowane, chociaż jak dla mnie troche za wysoko nałożyłaś granatowy cień (tak aż pod same brwi
![]() ![]() Pomysł ogólnie ciekawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam artystyczne zapędy u wizażanek na MM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kochanka Szatana - dziękuję. Co do ust - miałam problemy z nałożeniem brokatu - bo raz się osypywał, dwa trudna aplikacja. W końcowym efekcie ( jest jedno zdjęcie w 2 załączniku) usta wyszły takie jak chciałam duże i mega niebieskie
![]() wybujana - dziękuję. Organzza - dziękuję. Każdy ma inna wizję ust ![]() Cathy86 - dziękuję. czarnachinka - dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
też pomalowałam kiedyś usta na niebiesko, ale nie umieścicłam ich na mm bo wyszły tak trochę upiornie - niestety Twoje niebieskie też
![]() oczy są świetne, chociaż wg mnie za bardzo wyciągnięty w górę jest cień, przy zamkniętych oczach wszystko super, ale przy otwartych chyba lekkie przeładowanie ![]() ogolnie bardzo ładnie wyglądasz, z normalnymi ustami w szczególności ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hmm... pomysł ciekawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja bym to zrobiła na innym tle, tzn. na jasnej skórze , włosy odgarnięte z twarzy. Teraz ciemna cera, włosy na buzi potęgują ciężkośc makijażu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
kasiek1122 - dziękuję - właśnie już wiem czego mam nie używać w makijażu - mam cien biały który mieni się na fiolet i niebieski a że zdjęcia były robione z lampą więc wyszło jak niebieski - trzeba jeszcze dopracować makijaż.
samarah - dziękuję agabil1 - dziękuję za komentarz - napewno kiedyś spróbuję tak jak mówisz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oczka przypominają błękitną lagunę
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
A mi się usta najbardziej z całości podobają!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Oczy-bomba ale usta mi sie nie podobaja:wiem ze to miala byc rusalka ale moze zamiast tego niebieskiego jakis brokatowy blyszczyk???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
pomysł całkiem ciekawy i nawet ten artystyczny kolor ust do mnie przemawia jak najbardziej Ślicznie to oczko Ci wyszło ale faktycznie jak zauważyła jedna z wizażanek za bardzo wyciągnęłaś ten ciemny cień Jeszcze przyczepie się do twarzy brakuje mi rozświetlenia wokół oczu z tym niebieskim cieniem since i wewnetrzne kąciki oczu wydają sie jeszcze bardziej szare Na te miejsca aż prosi sie korektor albo jakis jasny cień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.