|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Czemu tak?Sprawa dotyczy tego, czego dowiedziałam się pocztą pantoflową, Alchemia nie może się dostać normalnie na swoje konto, niczego z niego zrobić, napisać.
Chciałam tylko powiedzieć, że jest mi bardzo przykro, że tak najwyraźniej postępuje się z userami, których się zwyczajnie nie lubi. Trudno mi uwierzyć, że nastąpiła jakaś awaria w systemu, vanilla_sky miała kiedyś ten sam problem, o czym obwieściła (wtedy) w podpisie; do Alchemii nie można nawet wysłać pw. Wątek założyłam sobie z własnej inicjatywy, i nie, nie chciałabym dołączyć do grona wyrzuconych z forum, za innymi, i wiem też, że głosząc niewygodne opinie narażam się na to, że i ja mogę dostać, lub nawet dostanę kiedyś, czy teraz, ![]() Naprawdę byłabym wdzięczna, gdyby ktoś wyjaśnił mi tą sprawę, ale i nie zdziwię się, niestety, jeśli tak się nie stanie (chciałabym także, aby temat nie został skasowany). Ale, przyznam się, liczę na Twoją odpowiedź, Aga. ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Czemu tak?
Aeterena,po cholerę roztrząsasz sprawę????
Faktycznie nie miała dostępu do opcji,ja się logowałam na jej konto,aby to sprawdzić,ona też,więc potwierdzam,że rzeczywiście tak było. Jednakże teraz wszystko już działa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sam fakt, że ktoś nie może się zalogować, może być tymczasowy. O ile Alchemia nie dostała bana, nie panikowałabym jeszcze.
#5 |
Zakorzenienie
|
Panel sterowania → edytuj opcje → odhacz: włącz prywatne wiadomości
![]()
#6 |
BAN stały
|
Widocznie miałam taki kaprys.
![]() Przepraszam, Alchemia, że wystąpiłam przed orkiestrę ;-) (w dodatku Ty być może w ogóle byś sobie tego nie życzyła), mam nadzieję, że długo się na mnie gniewać nie będziesz. ![]() ![]() Za burzenie spokoju na forum, w takim razie oczywiście, również przepraszam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() no to zamykam ![]() aniolek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.