|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Rzutnik czy telewizor??
Zastanwiam sie nad kupnem rzutnika i pozbyciem sie tv.
Co o tym sądzcie? Ma ktos takie doswiadczenia?? Będę Wam wdzięczna za wszelkie rady, plusy i minusy takiego rozwiązania.
Edytowane przez venicea Czas edycji: 2008-04-03 o 12:26 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzutnik czy telewizor??
Ja na rzutniku oglądałam tylko filmy
jakoś nie wyobrażam sobie oglądać przez niego tv Ale to już co kto lubi Kino we własnym domu? Czemu nie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Rzutnik to marzenie mojego TŻ
Sama nie wiem... Kiedyś mi się to podobało, ze względu na fakt, że telewizory o dużej przekątnej były strasznie wielkie i ciężkie, ale teraz to już nie problem. Oczywiście do takich tv i do rzutnika trzeba dysponować sporym salonem. Nie ma nic gordszego niż wielki tv w małym pokoju i domownicy z nosami 5 cm od ekranu
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Sama nie mam doświadczenia, ale podobno dobrej klasy rzutnik ma bardzo drogą lampę, której "żywotność" jest stosunkowo krótka. Jak będziesz go używać również do TV, to chyba jest mało opłacalne
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie szykujemy się ze starym do zakupu tv. Przedtem planowaliśmy rzutnik, ale po przeczytaniu wielu recenzji, opinii, artykułów i dyskusji stanęło na tv. Od kilku lat (ok 5) przetestowaliśmy sporo rzutników - mamy takie możliwości w pracy. Mieliśmy różne firmy: sony, benqu, panasonic i coś jeszcze. Owszem obraz super, ale nadawały się tylko do filmów, tv źle się oglądało. Poza tym w słoneczny dzień nawet najlepszy rzutnik, z super lampą wypada gorzej niż tv. Rzutniki teraz bardzo staniały, widziałam już gdzieś za ok 2000 zł (chyba benqu), tv też sukcesywnie tanieją. My z kupnem chyba się wstrzymamy do września, bo na wakacjach czeka nas remont i ciężko będzie 42 cale gdzieś wcisnąć (mamy zamiar zrobić prawdziwy armagedon w domu)
Jeśli masz pytania jaki tv lub rzutnik (z jakimi bajerami itd) nabyć to śmiało pisz Pomęczę starego i coś Ci doradzi
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

Co o tym sądzcie? Ma ktos takie doswiadczenia?? Będę Wam wdzięczna za wszelkie rady, plusy i minusy takiego rozwiązania.

jakoś nie wyobrażam sobie oglądać przez niego tv
Ale to już co kto lubi