![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nikt bardziej krytycznie nie oceni kobietę niz druga kobieta wiec prosze szczerze:)
kochane wizaznaki, zalaczam kilka moich fotek i czekam na sugesteie uwagi, opinie, czy powinnam cos zmienic w sowim wygladzie, co jest ok, a co mozna lekko zmodyfikowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nikt bardiej kryteycznie nie oceni kobieta niz druga kobieta wiec prosze szczerze:)
A ja się nie zgadzam z tym co masz w temacie
![]() ![]() ![]() Co do Twojego pytania - właściwie nie wiem, co w Tobie jest do zmienienia. Masz super figurę i ładną twarz ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nikt bardiej kryteycznie nie oceni kobieta niz druga kobieta wiec prosze szczerze:)
Cytat:
![]() Co do zmiany, nie bardzo podobaja mi sie te miedziane refleksy. Widzialabym Cie w jednolitym kolorze, nieco jasniejszym niz obecnie.. (Chyba nic nowego nie powiedzialam :P) A po co zmieniac jak jest dobrze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
fajna z Ciebie dziewczyna, zmienilabym tylko Twoje ciuszki... nie w moim stylu (zwlaszcza kolczyki!!)
ale to juz kwestia gustu PS - nie za duzo proznosci w tym wszystkim?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Widziałabym Cię w innym kolorze włosów. Ten jest troszkę za ciemny. Jakiś brąz.
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nikt bardiej kryteycznie nie oceni kobieta niz druga kobieta wiec prosze szczer
ja też w sprawie ubrań: masz ciekawą urodę a one sprawiają, że wyglądasz jak tysiące innych dziewczyn na ulicach. spróbuj poszukać bardziej indywidualnego stylu.
ps. świetna figura ![]() pozdr lotta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nikt bardiej kryteycznie nie oceni kobieta niz druga kobieta wiec prosze szczer
Ja o ciuchach nie mówię, bo to kwestia gustu, niektórzy np. nie lubią się wyróżniać i kupią to, co ma połowa dziewczyn w kraju.
![]() ![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Masz mocno zarysowany podbródek dlatego może popracuj nad jego modelowaniem różem. I faktycznie pasowałby Ci inny styl ubierania, coś z zadziorem. Masz fajny kształt oczu.
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ja bym nic nie zmieniała
![]() ![]() ![]() mysle ze pasują do Ciebie brązy, czerń, czerwień. jestes takim tajemniczym typem, zadziornym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dzikeuje wszystkim za wypowiedzi i opinie, jesli chodzi o mnie to uwazam ze mam za ostre rysy twrarz ( za kanciaste) nie wiem jaka dobrac fryzurke zeby je zlagodzic, mam tez wysokie czlowo wiec grzywka musi zostac, najbardziej lubie miec taka z ukosa, odpada taka clkowiecie przykrywajaca czoło przy tej długosi włosow, wtedy znikła by mi twarz. A co do stylu ubran, uwielbiam ubierac sie kobiece, zwiewnie, a aktulana moda ( te wszytskie kokardki, wstazeczki, kolory) switenie podkreslaja nasza plec, czuje sie w tych ubraniach jak prawdziwa kobieta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
a mi sie właśnie te Twoje ostre rysy podobają;-)
Moglabyś tylko lekko wymodelować brodę ![]() Ubranka to faktycznie kwestia gustu ale te, które prezentujesz na zdjęciach odbierają Ci szlachetności, a dodają pospolitości. Fajniej bys wygladała np. w jeansach i tej luźnej, czarnej bluzce i japonkach;-) pzdr Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mysle, ze przede wszystkim jasnieszy kolor wlosow zlagodzilby Ci rysy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
równiez myślę, że mogłabyś pomyśleć o innym kolorze włosów.. taki cieplt brązik i do tego jasniejsze bardzo delikatne refleksy..
![]() takie czerwone pasemka dodaja wampowatosci i nie zawsze to wyglada.. dobrze, tak na codzien ;-) ale ogolnie bardzo ladna z Ciebie kobietka ![]() ps. Kolczyki sa super ;-) sama mam w tym stylu kilka par (to sie nazywa chorobaaaaaa:P)))) pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
![]()
Fakt,ciuszki troche tandetne...ale macie racje,że to kwestia gustu...No ale te buciki różowe i kolczyki to mnie juz zupełnie powaliły...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam b. podobne kolczyki (różowe motylki, ale kończyły się inaczej) zanim zrobiło się na nich takie wielkie buuum. Teraz już ich prawie w ogóle nie noszę, bo nie cierpię powielania. I bardzo mi ich żal, bo były takie oryginalne.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nikt bardziej krytycznie nie oceni kobietę niz druga kobieta wiec prosze szczer
ciuszkow nie bede oceniac bo to nie moj 'klimat'...
![]() ale co do wlosow: ladna masz fryzure, tego bym sie trzymala, chociaz troche krotsze takie do brody podwiniete do srodka moglby zniwelowac efekt dlugiego noska (ja mam to samo - w pewnych fryzurach z profilu mam nos jak cyrano de bergerac ![]() no i to wszytsko co mi sie nasuwa narazie ![]() pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
co do ubranek, to byly kupione zeszlego roku w Londynie, a teraz dopiero po roku, z tak duzym opoznieniem moda trafiła do nas, niestety, teraz wiekszosc dziewczyn teraz nosi rzeczyw tym stylu, a na pocztaku były niesamowicie oryginalne, gdy przywiozłam je do Polski
![]() Miałam kiedy sjasniejszez włoski, wlasnie braz, z jansiejszymi pasmkami, mialam taka fryzurke jeszcze dwa miesiace temu, ale znudził mi sie juz ten kolor, a ja lubie czeste zmiany,srednio zmieniam kolor co dwa trzy miesiace ![]() ![]() ![]() ponizej zalaczam zdjecie na ktorym mam takie wlasnie wlosy o otorych piszecie. Zauwazylam ze rysy zaostrzyly mi sie po tym jak schudłam, no coz od kilku miesiecy jestem mezatką, a zadna dieta nie dzila tak rewelacyjnie jak stan zakochania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Ojej, no na tym zdjęciu ślicznie.
![]() Masz filigranową figurę, powiedz: jesteś przy tym wysoka? Gratuluję stanu zakochania, ale już nie chudnij. ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Mam 168, czyli tak srednio, a co do tego zakochania, jem tak jak zawsze i dlatego wogole nie rozumiem dlaczego chudne, szczerez to przedtem bardziej sie spobie podobałam z bardziej okrągłą buzia, ale z drugiej strony jak miło jest kupowac mniejsze ubrania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
No to masz tyle co ja, ale mnie jest więcej. Na niektórych stan zakochania działa na odwrót -tyją, np. Edyta Górniak. Zatem z tego dwojga wolałabym chudnąć, ale u mnie nie występuje żadna z tendencji.
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Tylko co bedzie jak mi kiedys przejdzie ten stan
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
ja Cie widze w czarnych bucikach na wysokim obcasie i damskim garniturze
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jesli lubisz taki styl to spoko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Marze dokładnie o takich spodniach, jakie opisałas, tylko ciezko było mi znalezc cos takiego, teraz wiem ze trzeba szukac takich spodenek firmy wrangler, nie lubie jeansow z dodatkiem streczu, szukam wlasnie takich fajnych prostych biodrowek, z prwdziwego jeansu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Ja tez uwazam, ze sliczna z ciebie kobietka. I pasuje ci ta nowa fryzurka. Jedyne, co zauwazylam, to rzeczywiscie troszke szpiczasta broda, ale jest na to sposob: mozna ja wymodelowac rozem. Dobierz jakis ciemny kolorek (najlepiej bezowy, bezowo-brazowy, oby nie rozowy
![]() ![]() Pozdrawiam i gratulacje z okazji slubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
dziekuje i skorzystam z rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
szpiczasta broda jest super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55392202
dokladnie takie same mam ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
bardzo dziekuje ci za opis, musze wybrac sie do sklpeu wranglera , dokładnie czegos takiego szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.