|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak przekazałyście nowinę o ciąży swojemu TŻ? :-)
Z czystej ciekawości
pytanie z tematu: W jaki sposób, w jakich okolicznościach i po jakim czasie powiedziałyście partnerowni/mężowi czyli ogólnie swojemu TŻ, że jesteście w ciąży i jakie były ich reakcje |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak przekazałyście nowinę o ciąży swojemu TŻ? :-)
wizualnie
mielismy test przed soba ![]() siedzielismy sobie romantycznie na lozku ![]() natychmiast Po prostu zrobilam test i razem czekalismy na wynik oboje wiedzielismy co test pokaze, wiec duzego zaskoczenia nie bylo
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dowiedzielismy sie oboje w tym samym czasie
Byl ze mna u ginekologa ( nie przypuszczalam ciazy )
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Tż dostał test jako prezent na urodziny
Domyślałam się wcześniej (wracając z sylwestra kiedy to miałam dostać @, taka myśl mi przyszła, że jestem w ciąży), po kilku dniach kiedy się nie @ pojawiła byłam pewna, ale nie mówiłam nic, że mam takie przeczucie. Tż myślał, że to kolejny fałszywy alarm, miałam bardzo nieregularne cykle. Ja wiedziałam rano po zrobieniu testu, mąż po przyjściu z pracy i rozpakowaniu prezentu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
To miało się odbyć w Walentynki, ale jakoś nie umiałam się zabrać za test i tak zwodziłam do kolejnego poniedziałku. Tak przeczuwałam, że mogę być w ciąży, więc kupiłam test, efektowne pudełko na prezent i bamboszki dla niemowlaka. Test zrobiłam w poniedziałek po pracy, wyszły 2 kreski, włożyłam go do pudełka razem z bamboszkami i położyłam na komodzie w pokoju. Misiek jak wrócił z pracy to od razu zauważył pudełko i z zaciekawieniem spojrzał do środka. Zaraz mnie zawołał do pokoju i zapytał się czy to prawda, ja odpowiedziałam, że 'tak". Wziął mnie i podniósł do góry, mocno przytulił i pocałował, mówiąc "nareszcie"...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Podobny wątek już był :
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=spos%F3b |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłam test i byłam tak szczesliwa,ze nie mogłam czekac az moj maz wroci z trasy ,poprostu zadzwonilam i powiedzialam przez telefon!szkoda,ze jego miny nie widziałam!ale moja adrenalina dała o sobie znac i musiałam sie wygadac!
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
A ja kupiłam pudełko na prezent, wymościłam je czerwonym aksamitem, na który połozyłam kupione wczesniej malutkie buciki dziecięce. Po otwarciu od razu wiedział o co chodzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

pytanie z tematu: W jaki sposób, w jakich okolicznościach i po jakim czasie powiedziałyście partnerowni/mężowi czyli ogólnie swojemu TŻ, że jesteście w ciąży i jakie były ich reakcje 

oboje wiedzielismy co test pokaze, wiec duzego zaskoczenia nie bylo