|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Moja mała metamorfoza - pomóżcie :) Malalka
nadeszła pora na mnie i na moją metamorfozę
![]() mam nadzieję, że mi pomożecie. chciałabym trochę się zmienić - właśnie jestem w trakcie odchudzania i chciałabym aby zmiana koloru włosów, uczesania, może też makijażu dopełniły całości ![]() przede wszystim - zastanawiam się nad fryzurą. obecnie moje włosy są raczej w kolorze brązowym, ale w świetle wpadają w rrudoczerwony odcień. mam wrażenie, że to tylko podkreśla moje rumieńce. myślałam aby przefarbować je na kolor zbliżony do naturalnego, czyli jasny brąz, może z jakimś balejażem ![]() ![]() ![]() z makijażem chyba nie mam większego kłopotu, ale będę wdzięczna za wasze wskazówki ![]() jeśli chodzi o kolor ubrań - czekam na Wasze propozycje - planuję zakupić trochę nowych ubrań więc rady bardzo się przydadzą. umieszczam odpowiedzi na pytania, które mam nadzieję, pomogą Wam ![]() 1. Jak się opalasz - szybko(najpierw na czerwono). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy 2. Kolor oczu - piwne, tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, kolor jest czysty, oprawa oczu (brwi i rzęsy)- sama nie wiem, ale dobrze widoczna na zdjęciach bez makijażu 3. Piegi - złotawe ciepłe 4. Cera - odcień jasny, wpadający w róż, rumienię się na czerwono 5. Naturalny kolor włosów - jasny brąz, wpadający w popiel 6. Kolor ust - różowy 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? dobrze czuję się w czarnym, zielonym ale takim soczystym, popielatym, białym - ogólnie w większości kolorów czuję się dobrze, z wyjątkiem pomarańczu, jasnego różu, a czasem mam wrażenie że w ubraniach koloru khaki też wyglądam niekorzystnie umieszczam 2 zdjęcia bez makijażu - to ze związanymi włosami jest z dziś a więc najbardziej aktualne. i jeszcze na ostatniej mój kolor włosów w świetle - czyli ten rudawo czerwony ![]() z góry dziękuję za wszystkie rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
masz szczupla i mala buzie wiec wydaje mi sie ze lepiej wygladasz jak amsz wlosy rozpuszczone i zdecydowanie grzywka bo masz dosc wysokie czolo- mocno wycieniowana na bok lub proste ciecie do brwi.Jesli chodzi o kolorek to tak jak napisalas jesli sie rumienisz to lepiej wygladaja chlodniejsze kolory a wydaje mi sie ze w takich byloby ci najladniej ewentualnie na ciemniejszym kolorku jakies delikatne refleksy.
to moje propozycje Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-01-28 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moja mała metamorfoza - pomóżcie :)
kolorek wlosow Ashley, z pierwszej fotki jest sliczny
![]() ![]() dzieki za propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej,przypominasz mi bardzo moja kolezanke...I jestes naprawde bardzo ladna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Tobie za rade
![]() wloski faktycznie wole nosic proste, niestety mocno mi sie zniszczyly od prostowania i ostatnio jakoś daje im spokoj i prostuje raz na jakis czas.. chociaz pewnie jak zmienie fryzurke to zaczne je katowac prostownica znowu ![]() co do różu to w sumie nie uzywam, jak juz to troche pudru brazujacego nakladam zeby jakos zaznaczyc policzki ![]() jeszcze raz dzieki, za komplement tymbardziej ![]() ![]() ps. widze po Twoim podpisie ze jestes kosmetyczka, tak? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może macie dla mnie jeszcze jakieś rady dot. fryzury lub ogólnie koloru wlosow?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witaj !I Ty wlasnie jestes wyzwaniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i nie namieszałaś, bardzo Ci dziękuję za rady ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ciesze sie wiec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
znalazłam kilka fryzur, może któraś z Was mogłaby spróbować dopasować je dla mnie komputerowo?
![]() byłoby świetnie ![]() a co do ostatniej fotki - to mam tylko pytanie- co sądzicie o tym kolorze dla mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
widzialabym Cie w 2. 3. lub w 4.
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja mała metamorfoza - pomóżcie :) Malalka
a masz fotkę w spiętych włoskach z twarzą prosto??
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dziekuje pestko
![]() właśnie zrobiłam fotkę - mam nadzieję że taka jest odpowiednia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
baaaaaaardzo Tobie dziekuje pestko
![]() chyba jednak pozostane przy brązowych włoskach, jakoś ten jasny nie przemawia do mnie. kiedyś miałam ładny brąz, wrócę do niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
tez mi sie wlasnie ona podoba najbardziej
![]() chyba więc zostawie wlosy, niech rosna, tylko grzywke podetne i zrobie ten brazik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie odpada kolor 1 !! Najbardziej podobasz mi się w zdjeciu 1 w drugim rzedzie. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
malalek mi się podobasz najbardziej na tym
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3535015 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.