|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szkoła wizażu
Prosba wielka:
czy ktos moglby polecic mi jakas szkole wizazu w krakowie? A moze ktos ma jakies info na temat Artystycznej Alternatywy, o której myslalam? A moze jeszcze ktos interesuje sie tak jak ja bodypaintingiem i skonczyl jakis kurs, praktyke, studium z tym zwiazane i chcialby mi o tym opowiedziec? ![]() Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: szkoła wizażu
podłączam sie pod pytanie, również myśle o artystycznej alternatywie, i szukam szkoły w krakowie
najbardziej interesuje mie połączenie wizażu i kosmetyczi, niestety nie ma takich kierunków ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A gdzie się uczysz?? Chciałabym zrobić sobie dobry trening (i niedrogi) przed szkoła w Paryżu, do której, jeśli się uda, wybieram sie za dwa lata. Jest ona nastawiona na charakteryzację i ogólnie na makijaż artystyczny , więc stoję przed dylematem - lekcje rysunku i malarstwa czy szkoła makijażu?
Boję się trochę tych wszystkich szkół - że skończy się na tipsach, hennie brwi i kosmetykach brązująco - metalicznych, bo jednak tendencje makijażu popularne w Polsce nie są specjalnie interesujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hmm.. ja tez sie wybieram do szkoly do krakowa i mysle o FAM.. i o beautyart, ale jak tam do konca jest tez nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.