|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Oddam Anthelios 50+ Fluide Extreme za...
Hej dziewczyny,
Kosmetyczka poleciła mi do mojej tłustej twarzy - Anthelios 50+ Fluide Extreme. Oczywiście zaaplikowałam sobie przepisowe 1,8 ml nie patrzac na skład no i moje naczynka oszalały przez denata w składzie. Wściekłam się na babke maksymalnie, bo chodzę do tej kosmetyczki od ładnych paru lat i zna moja cere jak nikt. Ale niestety nie znała na tyle dobrze tego filtra LRP... Ale do rzeczy, żeby nie zanudzać. Jak już wspomniałam filtr jest nowiutki - otworzyłam go 2 tygodnie temu (myslałam, że jeszcze się na niego skuszę, ale to co zrobił mi z naczynkami eh ![]() Niestety kartonik jest pogiety, bo miał wylądować w koszu, niemniej jest. Termin ważności: 12/09. Oddam go tylko za coś, czego naprawde potrzebuję, czyli: - Anthelios 50+ Creme Fondante (nie ma alkoholu i uspakaja naczynka ![]() - Auriga International, Flavo - C Forte 15% (Serum z witaminą C 15%); - Auriga International, Flavo - C Serum (Serum z witaminą C 8%); - Auriga, Auriderm XO Gel; - Neostrata, NeoCeuticals HQ Skin Lightening Gel, Żel rozjaśniajacy; - La Roche Posay, Hydraphase Yeux - krem pod oczy; - La Roche Posay, Effaclar - żel do mycia twarzy, - La Roche Posay - woda termalna. Jeśli chodzi o droższe preparaty (Auriga, Neostrata) po prostu chciałabym je wypróbować przed zakupem pełnowymiarowego opakowania, więc koncówki powyższych byłyby jak najbardziej ok ![]() Poza tym na pewno rozważę wszelkie preparaty do pielęgnacji cery naczynkowej oraz filtry Avene. Nie szukam natowmiast niczego z kolorówki.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Oddam Anthelios 50+ Fluide Extreme za...
Hej, ja mam flavo c 8% - zostalo jakies 1/3 buteleczki, świeże - kupione niecaly miesiąc temu - mają ważność 3 miesiące od otwarcia. Mogę też jeszcze dać na wypróbowanie flavo 15%, ale w jakimś zastępczym opakowaniu. Mogę jeszcze zaoferowac miniatury perfum.
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc pozostaje jedynie ta 1/3 flavo C 8%, czyli troszkę byłoby to dla mnie nieopłacalne ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Hej, poprawka, flavo 8% jest dokladnie połowa. Zerknęłam dosłownie przed chwilą - trzymam serum w lodówce. A oprocz tego, co wymienilas, czego jeszcze szukasz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
aa i mam jeszcze tonik z wit E z The Body Shop -200ml - prawie nowy, jeszcze mam olejek do twarzy z tej samej serii, ale to juz bardziej na wyprobowanie, bo sądze, że zostało go jakies 8-10ml.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie?
iwona ![]() ![]() wymianka kosmetyczno-azjatycka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=906586 super ksiazki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post6154806 Edytowane przez milena72 Czas edycji: 2008-01-11 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
efelka, szukam tylko rzeczy wymienionych w pierwszym poście.
milena72, w Twoim wątku masz: AURIDERM XO-rewelacyjny po zabiegach estetycznych ( laser,wypelnianie zmarszczek,zamykanie naczynek) ,zmniejsza rowniez reakcje skory naczynkowej- rumien.Zamiast 30ml kupilam 75 wiec moge sie podzielic.Swietne opinie na KWC. Czy jest on nadal auktualny i czy byłabyś skłonna przesłać mi część tego preparatu w oryginalnym opakowaniu?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Niestety nie jest aktualny...mam 10x2 ml antheliosa creme ktorego szukasz...Moglabym ewentualnie odlac do pudeleczka sephory troszke auridermu tak abys mogla go sprobowac ale reszte zostawiam sobie...na poczatku chcialam sie podzielic wieksza iloscia ale widze ze gdy uzywa sie go 2 razy dziennie to szybko sie zuzywa....
mam jeszcze jedna saszetke effeclar 1x2ml zelu do mycia twarzy+ AVENE CREME 50+ ale zostala polowa tubki z 5ml ( musialam sprobowac ale mi nie odpowiada)+ LRP active C pod oczy 5ml +efeclar K ale chyba tego nie chcialas...
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej, ze postanowiłam zuzyć swojego antheliosa na czoło. mam wybitnie mieszaną cere i na czole sprawdza się fantastycznie. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Moze coś u mnie jednaK ZNAJDZIESZ? Interesuje mnie chociazby próbka filtru (w zamain moge zrobić próbke filtrw IWOSTIN i KLORARE obydwa 50+), bez przesyłki nawet- też jestem z Warszawy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.