|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam Kremu Pod Oczy,podkładu W Kompakcie!
Nieaktualne(wątek przeniesiony do jednego)http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240367
Witam,jak w tytule: szukam kremu (zwłaszcza) na cienie pod oczami ![]() Poza tym podkładu w kompakcie, nie zatykającego pory, do cery mieszanej(odcień jasny/średni). Roważę każdą propzycję, gdyż szybciutko udało mi się wiele kosmetyków wymienić i właściwie tylko tego potrzebuję do szczęścia ![]() NA WYMIANĘ: DOKŁADKA:MAYBELLINE- Expert Wear Duo -długotrwałe cienie do powiek,z aplikatorem,odcień 10 Cashmire Brown/ Brun Cachemire(kremowy/brązowy)Data 07.2008,zużycie niewielkie 5x RIMMEL-Full Volume-szminka w błyszczyku,która powiększa usta i nadaje im pełny wygląd.Usprawnia mikrokrążenie i porawią kondycję ust.Kolor Plump ciemna wiśnia.6ml.Użyty 4x MAX FACTOR Lipfinity-błyszczyk długotrwały.Odcień malinkowo-rózowy.7ml.Pozostało ok.połowy. AVON- szminka długotrwała,wodoodprna.Gł ęboka czerwień. Testowana3x.Końcówka ścięta w celu higieny. BARWA-- NOWY! Siarkowa Moc, Antybakteryjny krem matujący. Specjalnie dobrany zestaw składników aktywnych pozwala na skuteczną walkę z objawami trądziku i nadmiernym błyszczeniem się skóry. Krem błyskawicznie matuje skórę na wiele godzin nadając jej pudrowy wygląd. Zamyka rozszerzone pory, pozostawia skórę aksamitnie gładką i świeżą.50ml. Data 03.2009. EFFACLAR H- krem intensywnie nawilża skórę tłustą uwrażliwioną.10 ml(5x2ml) ARGILETZ-glinka zielona w tubie.Waga 100g.Zawartość ok.3/4 +GRATISIK nowa gąbeczka do zmywania twarzy,peelingu,masażu ![]() FABERLIC-rewitalizujący krem pod oczy.ęłęóDelikatny krem o wyrażnych własciwościach odmładzających i aktywizujących Wzmacnia skórę powiek, zapobiega jej starzeniu i wiotczeniu .15 ml.Zawartośc więcej niż połowa.GRATIS nowe okulary żelowe ![]() YVES ROCHER- NOWY! Peeling morelowy.Owocowy,z drobinkami pestek.Cera nabiera nowego blasku.50ml.Data 07.2010. CIAŁO: AVON-Cellu Sculpt Leg Perfector,Upiekszający krem modelujący nogi(poprawia wygląd skóry,ukrywając skórkę pomarańczową, przebarwienia, pajaczki).Nadaje odcień delikatnej opalenizny.Tuba 200ml.Zawartość- ok połowy. KOLASTYNA-NOWY! Active Body, Balsam brązująco - rozświetlający Efekty stosowania: długotrwały efekt opalonej skóry, podkreślony piękny, złocisty kolor opalenizny, skóra intensywnie nawilżona i wygładzona, ogólna poprawa kondycji i wyglądu skóry. 250ml; KOLASTYNA -NOWY! Active Body, Balsam odżywczy Efekty stosowania: intensywnie nawilżona i odżywiona skóra, jędrna i elastyczna, widoczna poprawia kondycji i wygladu skóry.250ml. KOLASTYNA- NOWY! Active Body, Balsam regenerujący.Balsam o jedwabistej konsystencji polecany do codziennej pielęgnacji skóry pozbawionej jędrności. 250ml PAZNOKCIE: PIERRE RENE-NOWY! Nail Care Vitamin Booster.Witaminowy preparat wspomagający płytkę paznokcia.Zawiera witaminy A,E,B5,C.Idealnie odżywia i regeneruje łamliwe paznkokcie.Czas wysychania 3 min. 11ML. SALLY HANSEN- MEGA SHINE Preparat nawierzch. nowej generacji z mikro-diamentami. Zapewnia super błyszczącą powierzchnię lakieru do 8 dni dzięki zawartości pyłku diamentowego. Posiada barierę UV zabezpieczającą lakier przed blednięciem. Wysycha w 60 sek.12ml.Pozostało ok.połowy.Data 12.2008. WŁOSY: KADUS- AMULETT DIMENSIONS Mocna pianka do układania lub modelowania suszarką, przeznaczona specjalnie na potrzeby profesjonalnych salonów fryzjerskich. * wyjątkowa objętość oraz naturalny połysk, formuła z filtrem UV oraz pantenolem pielęgnuje włosy i zapobiega szkodliwemu wpływu środowiska oraz rozdwajaniu się końcówek, * składniki i forma pianki szczególnie dopasowana do modelowania suszarką, układania na wałki * można także używać na mokre włosy do naturalnego wyschnięcia.400 ml.Zawartość 3/4.Data 03.2009. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-03-04 o 18:07 Powód: sprostowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam Kremu Pod Oczy,podkładu W Kompakcie!
Mam w wątku kremik na cienie pod oczami, opuchliznę i przemęczone oczy. Interesuje mnie siarkowa moc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Całkiem zapomniałam, że mam kremik z innej wymianki, a nie chcę ich za dużo gromadzić, więc na razie zrezygnuję. Chyba, że masz coś poza wątkiem z mojej wishlisty
![]() Jest to żel pod oczy, data ważności 10.09, pojemność 30 ml. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...a-powieki.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za glinkę?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.