|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
potrzebuje rady
ide do fryzjera w piatek i sie zastanawiam czy sciecie na boba bedzie mi pasowalo czy czasem nei zrobi ze mnie jakiegos wariata co myslicie o tym to moje zdjecie
to sa foty fryzur o ktorych myslam jesli jest mozliwosc to chcialam bym jesli ktos ma program to obejzec je z moja twoja te fryzury jak mzoecie to pomozcie mi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: potrzebuje rady
Do kształtu twarzy to nawet by Ci pasował, ale z tego co widzę Twoje włosy do prostych nie należą. Chyba masz ten sam typ włosów co ja, że ni to proste ni falowane ni po wywijane, nie wiem czy dla takiej fryzury opłaca się katować włosy prostownicą.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Myślę, że fryzurka nawet bardzo by Ci pasowała, jednak mimo tego, że wydaje się ona bardzo prosta to troche czasu trzeba dziennie poświęcić by wyprostować włosy itd. Jeśli to Cię nie przeraża to czemu nie, do odważnych świat należy
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hmmm z prostowieniem nie mialabym problemow bo mam wlosy proste jak druty na tym zdjeciu akurat cos prowlam z nimi zrobic i srednio wyszlo ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
W takim razie drukuj zdjątko, wybierz jakiegoś dobrego fryzjera co by to nie zepsuł efektu i do dzieła
![]() ![]() A tak poważnie, żeby nie było, że namawiam za bardzo to fryzurka naprawdę fajna, sama bym się skusiła tylko zapuszczam no i w moim przypadku włosy się akurat falują okrutnie i nie chciało by mi się bawić codziennie prostownicą ![]() jeśli ta fryzurka tak bardzo Ci się podoba to poważnie się zastanów, moim zdaniem pasowałaby Ci ![]() Życzę powodzenia ![]()
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Sama od pół roku mam boba i jest to wyjątkowo wdzięczna fryzura. Jak Cię dobrze fryzjer obetnie, to się nawet nie narobisz i nie nacudujesz zbytnio przy codziennym układaniu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.