|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Pomóżcie w wielkim kłopocie…
Pytanie jest następujące, czy któraś z Was albo z koleżanek nie robi tipsów żelowych ale tanio, albo znacie jakieś miejsce. Lokalizacja Warszawa! Sytuacja wygląda tak że miesiąc temu robiłam ostatnie uzupełnianie żelu, chciałam się teraz zapisać na kolejne ale okazało się że moja manikiurzystka jest na urlopie i wraca 8 sierpnia a ja prawdopodobnie wtedy sama wyjeżdżam …Szukam kogoś kto by mi uzupełnił ale jakoś tanio bo ta manikiurzystka to jest tak jakby moja rodzina i ja jej płace połowe tego co normalnie, nie mam kasy żeby iść do salonu
![]() Dziekuje za wszelkie pomysły! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie w wielkim kłopocie…
tanio to znaczy za ile? normalnie samo uzupełnienie z pomalowaniem to ok 60zł
najlepiej wejdź na forum fryzjer.net albo na euro-fashion.com.pl tam jest masa manicurzystek może któraś się zlituje ![]() Trzymam kciuki że się uda i kogoś znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no wiem że za 60 zł kogoś znajde...ale chce zrezygnować z malowania więc powinnam znalezc taniej...bede szukać!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nikt nie zna kogoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Gdybyś miała akryle to bym Cie poratowała, ale żelu nie robię. Musisz szukac dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.