|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jak ujędrnić ciało?
Witam serdecznie!
Przez ostatnie kilka miesięcy byłam na diecie odchudzającej. Udało mi się zrzucić 23 kg. Jestem z siebie bardzo dumna, ale niestety moja skóra nie wygląda dobrze. Jest zwiotczała. Co mogę zrobić? Poradźcie mi? Proszę! balsamy, masaże...zabiegi chirurgiczne? |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jak ujędrnić ciało?
Witaj Huberto! Biedulko! Ale chyba szczęśliwa biedulko! Pozbyłaś się takiej ilości kilogramów! Gratulacje
Ja po ciąży miałam problem ze skórą na brzuchu... Wiadomo, że nigdy nie wróci do dawnej jędrności ale polecam Ci Balsam ujędrniający 2.1 firm body Fridge by yDe - właśnie go oceniłam! Jest naprawdę dobry. Taką biedną umęczoną, rozciągniętą skórę trzeba ODŻYWIAĆ I JESZCZE RAZ ODŻYWIAĆ bo jest "papierowa". On super napina i odżywia!
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słyszałam jednak, że same balsamy nie ujędrnią skóry... To zawarte w nim składniki tak działają, czy sam "proces masażu" podczas wcierania? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
od siebie polecam przede wszystkim sport. nic tak nie ujędrnia skóry.
i gratuluję, to nie lada wyczyny
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
czyli fitness !
No dobrze Poszukam dzisiaj j fitness clubów w mojej okolicy... calus |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam sport ,plywanie ,taniec, przydalyby sie moze jakies masaze,zabiegi nawilzajace i zdrowe jedzonko. gratuluje ! i zycze wytrwalosci
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Sport ,sport i jeszcze raz sport ,nie zaszkodza tez specjalne balsamy ,natryski na przemian zimna i goraca woda ,masaże . Gratuluje tak w ogole zrzucenia tylu kilogramow
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli zdecydowanie sport!!!! .. zacznę od brzuszków. Jutro rano wstanę i może pójdę na krótki ,poranny spacerek... Początki będą najgorsze, ale dam radę. Pozdrawiam! PS. Balsamy i kremy ujędrniające już mam, ale może jeszcze poszukam czegoś specjalnego.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

Ja po ciąży miałam problem ze skórą na brzuchu... Wiadomo, że nigdy nie wróci do dawnej jędrności ale polecam Ci Balsam ujędrniający 2.1 firm body Fridge by yDe - właśnie go oceniłam! Jest naprawdę dobry. Taką biedną umęczoną, rozciągniętą skórę trzeba ODŻYWIAĆ I JESZCZE RAZ ODŻYWIAĆ bo jest "papierowa". On super napina i odżywia!