|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Spódnice, spódniczki
Poszperałam po forum, ale nic nie znalazłam, jeśli coś przeoczyłam i powielam temat proszę o przebaczenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Spódnice, spódniczki
dobry watek sama jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupiłam za 5,90 zł ;P spódniczkę w outlecie terranovy http://allegro.pl/item302410563_x_te..._nowa_m_x.html trochę podobna do tej, tylko uszyta na wzór przerabianych spodni z nabitymi kilkoma nitami i naszywanymi kieszeniami z przodu i tyłu. Nosi się świetnie, nie rozbiła się ani nie przeciera się co mnie pozytywnie zdziwiło za te pienidzą ;D
Poza tym kupiłam za 49zł ( przecena z 99 zł - długo na nią czekałam ;P ) mini w cubusie - w czerwoną kratę, plisowaną na dole, z dołączonymi czarnymi szelkami z tak jakby gumy niestety zdjęcia nie mam ;/ ale w przeciwieństwie do tej z terranovy trochę się rozciągnęła ale nie mogę sobie jej odmówic więc noszę z paskiem... No i jeszcze na wakacje - biała mini z bershki bawełniana za 49zł z boku na suwak i cztery okragłe guziczki, wyszyte miodowe serduszko po prawej na dosc szerokim pasku ;P też urocza.. miałam gdzieś zdjęcie ale też odkopac nie moge ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
eyo ciekawy kolor ma ta spódniczka. Mam kilka zdjęć z pokazów mody przyszłego sezonu. Jeśli też coś macie to pokażcie.
Edytowane przez Tajemnicza667 Czas edycji: 2013-12-29 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.