|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Torba Atmosphere, ktoś posiada i podpowie?
Hej. Mam prośbę. Czy któraś wizażanka posiada taką torbę z atmosphere: KLIK (są 3 kolory: czerwony, czarny i granat) i może szczerze wypowiedzieć się na temat jej jakości? Czy materiał jest dość gruby i wytrzymały, czy to zwykła cienka bawełna? Co do wytrzymałości nie mam na myśli noszenia w niej kg ziemniaków
![]() P.S. Przy okazji jeszcze zapytam: wiecie może gdzie można dostać jakieś fajne torby z tweedu albo podobnego materiału? Przejrzałam allegro, ale tam są średnie. Nie musi być duża, ale za malutka też nie ![]() ![]() Dzięki za pomoc, darkdot. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Torba Atmosphere, ktoś posiada i podpowie?
torby z tweedu widuję w galeriach internetowych typu wylegarnia.com.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moja bratowa sobie taka zamówiła w piatek. ale zanim dojdzie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dubel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mam taka sama, tyle ze bez lamowek i z zapieciami, raczkami nie z eko skory tylko z takiego samego materialu z jakiego zrobiona jest torba, a wiec chyba pochodzi z wczesniejszych kolekcji. Poza tym dokladnie taka sama, ten sam ksztalt, wielkosc. Kupilam na allegro przed wakacyjnym wyjazdem za granice, chcialam mega pojemna torbe w ktorej zmieszcze wszystkie szpargaly lacznie z parasolem, aparatem, swetrem na zmiane, ksiazka, woda mineralna i torba okazala sie pod tym wzgledem niezastapiona
![]() ![]() ![]() Teraz minusy. To torba typowo sportowa, ze wzgledu na rodzaj materialu z jakiego jest uszyta komponuje sie dobrze jedynie z luznymi, niezobowiazujacymi strojami. Nadaje sie do noszenia w sezonie letnim, wiosennym. Nie ma podszewki, nie jest usztywniana. Nie zawsze dobrze lezy, na pewno nie nadaje sie na kilka zeszytow i drobiazgow, chocby ich bylo cale multum ![]() ![]() Ogolnie jestem z tej torby zadowolona, kupilam ja, a wlasciwie je (mam dwie), w konkretnym celu i sprawdzila sie, chociaz daleko jej do idealu. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dziękuję ci bardzo za pomoc. zamierzałam ją kupić właśnie na okres wiosenny. i zapewne się na nią zdecyduję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
witam,
ja właśnie dziś zakupiłam identyczną w jednym z miejscowych outletów, jak narazie nie mogę powiedzieć więcej oprócz tego, że jest mega duża i mieści mnóstwo rzeczy...już czuję, że będę mieć problem znaleźć w niej np portfel ;-), ale taką torbę chciałam, a wiadomo, że szukanie rzeczzy w środku, to jeden z minusów dużych toreb. Materiał zdaje się być wytrzymały, nie jest sztywny, ale nie wydaje się być też zwykłą "szmatka". Zapłaciłam 45zł. Acha, w środku jest przywieszona na dwóch sznureczkach taka kieszonka, do której jest dodatkowo przyczepione miejsce na telefon komórkowy. Ogólnie polecam, bo sprawia przyjemne wrażenie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.