|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Odstawianie od cycusia!![]() Edytowane przez Druciaczek Czas edycji: 2011-03-06 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odstawianie od cycusia!
ja jakoś większych problemów z odstawieniem od cyca nie miałam, ale to może dlatego, że moje dziecko raczej do niejadków nie należy. może zacznij mu podawać jakieś zdrowe deserki na kolacyjkę - coś smakowitego i słodszego. albo jakiś koktajl <np gerber ostatnio wypuścił na rynek takie jogurtowo-owocowe koktajle>. może jakiś kisielek na bobofrucie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
a mnie to ciekawi od strony mamy - co z piersiami - ja tam wiecznie ocieram się o zapalenie więc ta strona medalu mnie bardziej interesuje. poza tym mam problem z nocnym karmieniem o ile w dzień mała weźmie butlę to w nocy takiej opcji nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Jeżeli podajesz jej w dzień np. kaszke/wode w butelce, to spróbuj w nocy jej również podać i zobaczysz czy da się oszukać ![]() Tyle przychodzi mi do głowy ![]() Cytat:
Pamiętam,że jak moja miała ok.7-8 miesięcy, chciałam sam zakończyć karmienie, jednak mała dopominała się o cycusia i na dodatek piersi mnie strasznie bolały od nadmiaru pokarmu, więc nie zakończyłam karmienia.Jak mała skończyła 10 miesięcy to cycuś był tylko"dodatkiem"do jej jadłospisu, aż przyszedł taki moment, że nie zawołała cycusia i karmienie się skończyło ![]()
powrót do zdrowia..marzenia zaczekają LIVE,LOVE,LIFT. ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-02-02 o 23:25 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez Druciaczek Czas edycji: 2011-03-06 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.