|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowy image - metamorfoza
Witam! To mój pierwszy post na Wizażu
![]() Dziś byłam u fryzjera. Zrobiłam sobie balejaż: blond i brąz. Efekt mi się podoba ![]() Nie jestem calkowicie zaniedbaną dziewczyną. Maluje się, mam zrobione paznokcie i brwi. Jednak brakuje mi tego "czegos". Czytałam ostatnio post jednej z was o stylu "american girl" [ Mam nadzieje że wiecie o co cchodzi, według mnie jest dziewczęcy i sexowny ![]() Przy okazji chciałabym wyglądać na troche grubszą ( jestem jak wieszak: 164 cm, 45 kilo wagi ![]() Na razie nie mam możliwości dodania fotek. Póki co proszę więc drogie dziewczyny o troche teorii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy image - metamorfoza
Bez fotek jest trudno, porady i cechy charakterystyczne dla stylu american girl dziewczyny już wymieniły w wątku o tym tytule.
od siebie mogę dodać tylko cechy typowe dla tego stylu: długie włosy,zakęcone na końcach, opalenizna, makijaż smoky eyes, różowe usta, białe zęby. Musisz się zastanowić czy pasuje Ci taki styl- moim zdaniem dobrze w nim wyglądają tylko ładne dziewczyny o regularnych rysach twarzy... słowiańska, polska uroda nieczęsto pasuje do tego stylu.... inspiracji możesz poszukać na myspace albo na fotce.pl gdzie dużo dziewczyn kreuje się na taki styl.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
W zasadzie trudno mi doradzić Ci jak wprowadzić w życie styl american girl, bo się na tym nie znam. Jestem fanką rockowego stylu w kobiecym wydaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak już o siebie dbasz i malujesz się to chyba z makijażem nie powinno by problemu - podpatrz kilka zdjęc, dopasuj do siebie tak żeby pokazac co masz ładne i do dzieła
![]() Poza tym zimą chyba nie ma aż takich problemów z "porgubieniem" sie odrobinke - możesz bez obaw o figure nosic cieplutkie swetry i nie martwic się że źle w nich wyglądasz, a w sumie jak jesteś szczupła to się lepiej skup na pozywaniu tego co masz ładnego i zgrabnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Myślę, że powinnaś skupić się na:
- paznokciach - paznokcie o długości najwyżej do opuszków, różowe, ecru, przezroczyste - włosach - nawilżone, błyszczące, zadbane (!) - zębach - zadbaj o nie, wybiel. Wiem, że to dość oczywiste kwetie, ale myślę, że najistotniejsze. Co do ubrania - pastelowe kolory - zielony, błękit, róż, biel, dopasowane jeansy. Koszulki polo, bluzki koszulowe (w błękitno-białe paski np.). Ubrania dziewczęce, ale seksowne, oczywiście, bez rozcięć, wielkich dekoltów i nadmiernego odsłaniania ciała. Nie wiem tylko, czy podoba Ci się styl "słodkiej amerykańskiej idiotki", na platformach, z miniaturką pieska w ręku czy styl naturalnej dziewczyny (a taki raczej przedstawiłam wyżej)... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
eloteteie: wiesz, w zasadzie cięzko mi to na razie określić. Musiałabym zobaczyć jaka forma tego stylu bardziej do mnie pasuje
![]() Aha, nie mam słowiańskiego typu urody ![]() Dziękuje za podpowiedzi i czekam na więcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.