![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak przeglądacie Wizaż?
Pytanie z czystej ciekawości
![]() Jak przeglądacie Wizaż? Ja zaczynam od przeglądnięcia subskrypcji. Przeglądam watki które mnie interesują akurat, potem w co poniektórych odpowiadam. Następnie klikam na "Nowe posty" przeglądam co ciekawsze i odpowiadam w tych których mam cos do napisania. Potem znów subskrypcja i czasem przeglądam "Plotkowe" i w zalezności od dnia inne fora ![]() A Wy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przeglądacie Wizaż?
ja podobnie jak ty, a propo tego "nowe posty" to ja bym też zrobiła "nowe wątki" - to mnie bardziej interesuje, muszę w końcu powiedzieć to komuś odpowiedniemu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
po pierwsze- w Firefoxie, bo w innej przeglądarce nie lubię, wszystko mogę w IE przeglądać, ale nie Wizaż.
zaczynam od ewentualnych PW. później otwieram naraz kilka kart, m.in. wizażystkę, makijaże, kosmetyczkę, kulturę i plotkowe. na plotkowym kończę- zostawiam na deser, można powiedzieć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wchodze na plotkowe, ogarniam wzrokiem, wchodze w moj profil odczytuje maturzystki i zamykam.
kiedys pobyt na wizazu zajmował mi jakies 2 godziny. dzisiaj ledwo 12 minut. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Najpierw wybieram smakowite kąski,
nastawiam sobie 20 stron zakładek do przeglądania z: subskrybcji, z nowych postów,z plotkowego, mody, perfum itd... Kiedy kończą mi się zakładki szukam nowości... Edit: zapomniałam sporo miejsca poświęcam na buszowanie po domu no i nie zapominam o zrób to sama i moim gotowaniu - tylko, że się nie udzielam...
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Loguje się
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Patrze w subskrybcję, potem dzisiejsze wiadomości
![]() Jestem za, przydałoby sie takie coś
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
pierwsze co to na zapuszczamy włosy wchodze
![]() później na plotkowe, fryzjerski i odpowiadam jak się dzieje coś ciekawego;]
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Panel użytkownika, Lista userów, Nowe posty.
Mniej więcej tak to wygląda, choć nie zawsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zaczynam od przeglądnięcia subskrypcji. Przeglądam watki które mnie interesują, niekiedy odpowiadam. Następnie wchodze na plotkowe, intymne, seks, na ślubnym, wizoż, i uśmiechnij się. Nastepnie wracam do subskrypcji i jeśli mam czas - nowe posty
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja zazwyczaj najpierw na plotkowe, pozniej moda, kultura i inne w zaleznosci co akurat mnie natchnie. Czasami latam po stronach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
najpierw subskrypcje, patrze czy sa nowe posty w "moich" watkach. potem ide na plotkowe i intymnie
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. PW
2. Subskrybowane watki, w ktorych sa nowe wiadomosc 3. Nowe posty Bardzo rzadko wchodze na konkretne forum, chyba, ze czegos szukam konkretnego ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Poważnie mam sie przyznać?
![]() Więc tradycyjnie - subskrypcje -jak są nowe posty to czytam i się do nich odnoszę ...lub nie .Jak nic nie ma ciekawego to przeglądam konkretną wizażankę / a nie powiem ![]() Od czasu do czasu przeglądam czy taka inna konkretna co sie juz długo nie udziala / a to wiecie ![]() Potem rzut ogólny na ploty i albo sie zahaczam albo..nie A tak raz na dwa tyg zapuszczam sie w inne rejony ale szybko wracam Tyle ![]() Takie rzeczy pisać o Wy!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Najpierw odpowiadam na prywatne wiadomości (o ile takie są). Następnie przeglądam zasubskrybowane wątki (nie wszystkie) a później udaję się na podforum "paznokcie" i dopóki nie przejżę wszystkich wątków, w których pojawiły się nowe posty żadna siła mnie z tamtąd nie wyciągnie. Jeśli mam więcej wolnego czasu zaglądam na "kosmetyczkę", "fryzjerkę" i na "plotkowe"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
To zależy...
![]() Jeżeli mam sporo czasu to wchodzę na plotkowe, wybieram ileśtam wątków, otwieram w nowych 'kartach' w firefoxie i czytam. Potem zwykle zaglądam na kultura(lnie) i robię to co w przypadku plotkowego. ![]() A jeżeli mam mało czasu to zaglądam na plotkowe, wchodzę na jeden/dwa najciekawsze wątki z pierwszej strony, przeglądam i czasem coś napiszę. Wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja nie korzystam z subskrypcji, zawsze ale to zawsze najpierw wchodze na mode
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
ja wyłączyłam subskrypcję już dawno, ale w sumie zawsze pozostają strzałki przy tematach, w których brałam udział. zresztą często pamiętam, gdzie toczy się jakaś poważniejsza/ważniejsza/dłuższa dyskusja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nowe PW (jesli jest), potem Perfumy, Fryzjerka, Plotkowe. A potem skaczę sobie po różnych forach i podforach.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Najpierw PW, potem sprawdzam moje wymiankowe wątki. Następnie przeglądam nowe wiadomości z subskrypcji. Jeśli mam więcej czasu to kolejno wchodzę na:
modę, pytania do fryzjerki, pytania do kosmetyczki, pytania do wizażyski. Czasem plotkowe, zts i gotowanie. Jeśli przeglądam główną i rzuci mi się w oko jakiś wątek to również wchodzę, nawet jak samo podforum niezbyt mnie interesuje ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie korzystam z subskrypcji.
Mam w zakładkach kilka wątków które przeglądam zawsze i o każdej porze gdy wchodzę na wizaż. ![]() Gdy 'skończę' z nimi, najczęsciej wybieram się na plotkowe, poszperać w 'codzennościach', a jeśli mam czas to zaglądam na fitness i makijaże. Czasem wchodze na wizaz w konkretnym celu - rozwiązania jakiegoś problemu, czy zaczerpnięcia porady - wtedy kieruję się na odpowiednie podforum i tak grzebię do upadłego. ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
subskrybowane wątki przede wszystkim
jak mi sie bardzo nudzi to przeglądam nowe posty no i czasem wyszukiwarka jak potrzebuje konkretnego info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
ja gdybym nie subskrybowała to juz dawno bym się pogubiła i co ważniejsze wątki wsiąkłyby gdzieś w otchłani wizażu
![]() panel użytkownika subskrypcje moje makijaże plotkowe moda
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
po pierwsze : subskrypcje
![]() potem w zależności od ilości wolnego czasu zaczynam od plotkowego i tak zaglądam na różne fora,podfora,etc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Najpierw "Na slubnym kobiercu", póżniej "Back-Office" i przechodzę do subskrypcji.
To jak ja się tu znalazłam? ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niczego nie subskrybuję.
Wchodzę w swój profil i patrzę gdzie się wypowiadałam,wchodzę tam i czytam co nowego. Potem wchodzę na plotkowe,kulturę,kosmetyc zne i fryzjerskie ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.