|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nowy związek.. nowy TŻ.. nowy dotyk
NIEAKTUALNE
![]() problem rozwiązał sie sam ![]() ale w życiu jest trudno, bo pojawił sie inny ![]() .. kochany TŻ czytał watek ![]() no to dziekuje ;* Edytowane przez olabezparasola Czas edycji: 2008-02-02 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy związek.. nowy TŻ.. nowy dotyk
Rozumiem że nie dał ci sygnałów, że chce i potrzebuje, a dał ci czas i okazał że Cię rozumie?
To może wcale nie masz problemu o którym myslisz? Jeśli nie czujesz się gotowa, a Twój partner nie nalega (jak sama piszesz) to poczekaj aż będziesz gotowa ![]() I tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ale co tu można poradzić?
Czujesz, że jeszcze nie jesteś gotowa na współżycie z tż, nie czujesz się pewnie, bo znacie się zbyt krótko -> nie zaczynasz współżycia z tż (jeszcze). Skoro on to rozumie i szanuje - super, tak ma być. Nie powinnaś się zmieniać dlatego, że wydaje Ci się, że on tego oczekuje, on nie ma prawa tego od Ciebie wymagać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nie widze wogole problemu...najwazniejsze to szanowac sama siebie... nie masz ochoty, nie jestes gotowa, nie chesz? to poprostu sie nie zmuszaj...zaden facet nie jest godny takiego poswiacenia. a jezeli on twierdzi ze poczeka, ze rozumie...nie ma problemu juz wogole...niech ponosi konsekwencje teo co mowi
![]()
ja jeszcze ciągle czekam na ciebie które pozwala mi żyć... a ty nie przychodzisz (...) czekam czekam wytrwale tak lekko dotykają mnie dni moja tęsknota jest tęsknotą planet zmarzłych tęskniących do słońca ty jesteś słońcem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Popieram przedmówczynię
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mam bardzo podobny problem.. w sumie to mozna powiedziec, ze taki sam.. Z moim kochanym Tztem jestem od miesiąca, ale znamy sie około 2 lata. Ostatnio rozmawialismy na temat współżycia i powiedział mi, ze mnie szanuje, ze nie bedzie nalegał, ale kiedy jestesmy blisko, jest cudownie, On chce czegos wiecej, a ja w tym momencie zawsze mowie `nie`... I czar pryska, oczywiście przytulamy sie dalej i w ogole, ale mam wrazenie, ze On ma do mnie żal... Nie jest mi z tym dobrze... Czy powinnam mu ulec? Troche ta myśl mnie przeraża. Mój Tż nie należy do `wstydnisiów`, normalnie sie przy mnie rozbiera i paraduje nago, a ja nie potarfie zdjąć przy Nim majtek.. To chyba jeszcze nie ta pora.. Ale boje sie, ze kiedy zostaniemy sami dojdzie jakaś kolacja, winko moje `nie` bedzie większą zachętą...
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli czujecie, że nie jesteście jeszcze gotowe- nie róbcie tego.
Po co potem się zastanawiać, mieć wątpliwości, rozstrząsać, czy się dobrze zrobiło czy nie. Ja powiem tak: uważam, że coś na co się czeka, chce się tego z calą pewnością smakuje lepiej. Ale to jest moje zdanie. Jeżeli się zdecyduje można później żałować, że przeskoczyło się za szybko na wyższy etap w związku, nie próbując po drodze przejść tych mniejszych (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi), a do tych mniejszych, pierwszych chwil bliskości trudno potem wrócić, o ile w ogóle się da. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ciesz sie ze on czeka nie kazdy to robi
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny
![]() teraz zostaje mi tylko mieć nadzieje że to co mówi jest prawda, a nie szuka innej na boku.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
bez przesady
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Jak szuka to jest głupi a po takich nie ma co płakać. Ale skoro się na coś zdecydował, to na pewno nie szuka. Będzie dobrze (i w życiu, i w łóżku).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie. W życiu nie byłabym z facetem, przez którego musiałabym się przejmować, że gdy ja odmówię współżycia - on znajdzie sobie inną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
o to , że znam twojego Tż i śmieszy mnie co tu powypisywałaś ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.