| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-01-31, 02:57 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Witam serdecznie, Od dłuższego czasu mam ochotę coś zmienić w swoim wyglądzie, bo mam wrażenie, że wiecznie wyglądam tak samo   Myślałam, żeby zrobić coś z fryzurą - inny kolor, inna grzywka, a może w ogóle ją zapuszczać? Z długością nie poszaleję, obecnie jestem w trakcie zapuszczania, ale jeszcze chyba kilka miesięcy potrwa, zanim coś będzie można zrobić. Nie dążę do całkiem długich włosów, kiedyś takie miałam i wiem, że włosy może wyglądały ładnie, ale ja w nich już nie za bardzo, jakoś zbyt "mrocznie"  Myślę jednak nad takimi do ramion, może wycieniowanymi, a może nad nieco dłuższym bobem z wyraźnie dłuższym przodem. Nadal czerń - czy eksperymentować z innym kolorem? Co o tym myślicie? Załączam dwa względnie aktualne zdjęcia. Przepraszam za kiepską jakość, ale mogę na razie robić tylko komórką. Trochę poprawiłam w GIMPie, mam nadzieję, że coś widać... Załączam zdjęcia - niestety, za pierwszym razem w ogóle nie widziałam funkcji "zarządzaj załącznikami" i się nie dodało, musiałam zmienić przeglądarkę. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-01-31 o 03:03 Powód: post pod postem | 
|     |   | 
|  2008-01-31, 03:06 | #2 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

Dot.: zmienić coś?

Sliczna kobitka z ciebie  ,zapusc wlosy chociaz do ramion wraz z grzywka .Grzywke mozesz zaczesywac na bok.  A co do kolorku to mysle ze ladnie wygladalabys w roznych odcieniach brazu. zalaczam male symulacje   Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-02 o 13:20   
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2008-01-31, 11:11 | #3 | 
				 | 

Wielkie dzięki   Właśnie myslałam o czymś podobnym jak ta druga i trzecia fryzurka. Kiedys nawet mialam podobny kolor. | 
|     |   | 
|  2008-01-31, 11:31 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Knurów (Śląsk) 
				 | 

Myślę, że mogłabyś poeksperymentować z jaśniejszymi włosami - pierwsza propozycja jest świetna! Wygląda, jakby to już była Twoja fryzurka, a nie przeróbka    | 
|     |   | 
|  2008-01-31, 11:50 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Kasiek1987 masz bardzo ładną buzię, rozjaśnij ją troszkę. Moim zdaniem  do twarzy Ci w kolorkach z pierwszego i drugiego zdjęcia  Baaaardzo przepraszam za post pod postem- nie mogę znaleźć edycji. Oczywiście odpowiedź kierowałam do stargazer - mea culpa Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-01-31 o 12:20 | 
|     |   | 
|  2008-02-01, 23:26 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Daleko stad 
				 | 

Moze jasny braz i troszke dluzsze oraz wyrownac ksztal brwi troszke,pozdrawiam i zycze powodzenia    | 
|     |   | 
|  2008-02-02, 12:17 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Trn 
				 | 

tez jestem za jaśniejszymi włoskami   dodadzą troszkę delikatności twojej ładnej buźce  i zapuść je troszeczkę.   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-02-02, 18:32 | #8 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Nibylandia 
				 | 

Popieram, jasniejsze włoski sa jak najbardziej dla ciebie.. Nie bedziesz wygladała tak powaznie... I -moim zdaniem- powinnas je zapuszczac...

__________________  Wszystkiego najlepszego MAMO  26.05.2008r. | 
|     |   | 
|  2008-02-02, 18:37 | #9 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Fryzurka typu bob bardzo Ci pasuje, może jaśniejszy kolor i krótsza prosta grzywka.

| 
|     |   | 
|  2008-02-02, 18:42 | #10 | 
				 | 

Dzięki za wszystkie porady   Decyduję się zapuszczać   | 
|     |   | 
|  2008-02-02, 20:44 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Trn 
				 | 

super.   zapuszczaj, zapuszczaj. a co z kolorkiem? | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Metamorfozy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.