![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*KOSMETYKi różne* Bez PERFUM*Edytowane przez cziki Czas edycji: 2008-02-08 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *Świąteczno, przedsylwestrowy :)*
znalazłabyś coś u mnie za któryś z tuszów i glam shine?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
znalazłabys cos za mini różyc Clinique i zielony sypki cień?
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
ZNAJDZIESZ OCS U MNIE ZA:
Tusz do rzęs czarny Define-a-lash Maybelline, uzyty z 4-5 razy. 5. Puder brązujący AVON, deep bronze, pudełeczko, ledwo dotknięty, jest gąbeczka nieużywana i folijka. Loreal Glam Shine Natural Glow, 404 Juicy Nude Glow wypróbowany tylko, truskawkowy (Share& Strwawberry), nowy, nieużywany -melonowy (Melon Memories), testowany na ręce mam dokladke na pierwszej stronie u dolu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz moze cos u mnie za ten blyszczyk?
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cień w aplikatorze effet de nacre bourjois, kolor 68 - opalizujący jasny beż, daty nie znam, kod 1901, bardzo ciężko określić zużycie bo one od nowości robią wrażenie pustych, użyty kilka razy. Specyficznie pachną od nowości, ale malują ładnie.
Cień Bell Cameleon kolor 327 (cielisty-lekki róż opalizuje na fiolet) Za Define-a lash?? Za róż i cień sypki chciałabym np. _ Serum LISS EXTREME L'OREAL Professionel - ilość widoczna na zdjęcie ( ze 125ml ) lub _ Serum LUMINO CONTRAST L'OREAL Professionel - pozostało ok 3/4 z 50ml, dokładnie widać na foto. Cytat:
![]() Wymieniam wszystko co mi się spodobało: * Clinique Blushing Blush Powder Blush, odcień 110 precious posy, użyty kilka razy * Shiseido, Silky Eye Shadow Quad Q8 Ocean Shimmer Reflet Sur L'ocean, z tegorocznej kolekcji Summer 2007, LE, ubytek minimalny * Lancome Color Focus Palette 4 Ombre, kolor 305, nowe * MAC, minipigment Pink Bronze * Mary Kay Timewise - mikroderabrazja próbka 3 g + 1 ml Zastanawiałabym się nad podkladem Bourjois, jaki to odcień? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
cziki mnie pasuje
![]() ![]()
![]() |
#15 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
To jest nr 73 Beige Clair, czyli jasny beż - i kolorystycznie jest to rzeczywiście jasny czysty beż. Po prostu mnie jakoś ogólny efekt nie odpowiadał - ale do mojej przesuszonej cery dobrać podkład to rzeczywiście sztuka
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze cos za 10. Kredka do brwi Rimmel, 001 Dark Brown, nie jest taka znowu ciemna
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
interesuja mnie u ciebie cienie z Sephory i Glam Shine, wkleje potem tutaj lub prześle na PW co mogę zaoferowac wzamian ok (wątek mam narazie tylko zapachowy więc odpada
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Interesują mnie kolory pastelowe raczej i jasne. Ok, zaraz wysyłam. Cytat:
Który tusz i który błyszczyk? ![]() -Loreal True Match podkład mineralnyoddam za cos super, zużycie 3%, odcień N6, kupiny w sephorze 4 tygodnie temu Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj.Interesuja mnie:
2. Tusz czarny La Roche Possai, Respectissime Defieur, użyty raz. Pudełeczko plus instrukcja. 8. Miniróż Clinique kolor Mocha Pink z pędzelkiem, zużycie 7 % 10. Kredka do brwi Rimmel, 001 Dark Brown, nie jest taka znowu ciemna 2 razy uzyta, nietemperowana -Sephora: ciemna zieleń+ złoto+ ciemny fiolet+jasny fiolet, zużycie 4%
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
OK, to moja propozycja:
MOJE: -cienie Lancome -2 Smackersy -Błyszczyk burżuja -i coś bym Ci dorzuciła ale nie mam pomysłu. Poza wątkiem mam: mikrodermabrazję Avonu nieotwieraną w folii, peeleing Optimals Oriflame do cery suchej i normalnei (rózowe opakowanie) uzyty 2 razy i do włosów mleczko kokosowo-migdałowe w sprayu, własciwie taki olejek do włosów suchych-nieużywane ZA TWOJE: * Shiseido, Silky Eye Shadow Quad Q8 Ocean Shimmer Reflet Sur L'ocean, z tegorocznej kolekcji Summer 2007, LE, ubytek minimalny lub * Lancome Color Focus Palette 4 Ombre, kolor 305, nowe, - tylko opisz mi proszę jakie to dokładnie kolory bo nigdzie nie mogę znaleźć dokładniejszej fotki * Clinique Blushing Blush Powder Blush, odcień 110 precious posy, użyty kilka razy * Mary Kay Timewise - mikroderabrazja próbka 3 g + 1 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.