Beatur - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-08, 15:09   #1
alexanderka17
Raczkowanie

Beatur

Jechał ktoś z tego biura? Bo w internecie jest bardzo dużo złych opini. Czekam na odpowiedz kogoś kto JECHAŁ lub zna kogoś kto jechał z tego biura. Nie chcę wiedzieć co wy czytaliście ;]
Stary 2011-06-09, 19:55   #2
olaniuton78
Raczkowanie

GG do olaniuton78
Dot.: Beatur

Cytat:
Napisane przez alexanderka17 Pokaż wiadomość
Jechał ktoś z tego biura? Bo w internecie jest bardzo dużo złych opini. Czekam na odpowiedz kogoś kto JECHAŁ lub zna kogoś kto jechał z tego biura. Nie chcę wiedzieć co wy czytaliście ;]

To ja Ci może opowiem.
Byłam w zeszłym roku z tym biurem i wszystko było ok, nie masz się co przejmować negatywnymi opiniami, program był jak najbardziej zrealizowany. Transport na miejsce również.
W tym roku również wybieram się z Baeturem do Złotych Piasków hotel Afrodyta, czyli tak jak w zeszłym roku.
Opieka była bardzo fajna, pozwalali na wszystko ale z umiarem.
Polecam jak najbardziej
olaniuton78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-09, 20:51   #3
alexanderka17
Raczkowanie

o, to chyba się zdecyduję ; ) szczególnie, że nigdzie nie mogę znaleźć wyjazdu ze Szczecina w odpowiadającym mi terminie a tam jest ; )

btw. ile masz lat i w którym terminie jedziesz bo też myślałam o ZP?
Stary 2011-06-11, 23:22   #4
goszta
Raczkowanie

Byłam z nimi w Grecji 2 lata temu i też niemam na co narzekać, polecam
goszta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-13, 15:16   #5
olaniuton78
Raczkowanie

GG do olaniuton78

Cytat:
o, to chyba się zdecyduję ; ) szczególnie, że nigdzie nie mogę znaleźć wyjazdu ze Szczecina w odpowiadającym mi terminie a tam jest ; )

btw. ile masz lat i w którym terminie jedziesz bo też myślałam o ZP?
Mam 16 lat jadę od 23.07-03.08 do hotelu Afrodyta
Złote Piaski
Jadę z 4 koleżankami wszystkie po 16.

Dajesz z nami
Stary 2011-06-13, 21:09   #6
alexanderka17
Raczkowanie

ja mam 15 ;D i się waham cały czas między ZP a Rimini, ale chyba jednak wybiorę Rimini. Kurde, cały czas się trochę boję z tego biura, bo te opinie ;/
Stary 2011-06-14, 12:11   #7
sweetness9
Raczkowanie

Hmm.. no to jak masz 15 to ciskaj do Bułgarii, bo w Rimini do klubów wstęp od 16 lat

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 15:54   #8
olaniuton78
Raczkowanie

GG do olaniuton78

Cytat:
ja mam 15 ;D i się waham cały czas między ZP a Rimini, ale chyba jednak wybiorę Rimini. Kurde, cały czas się trochę boję z tego biura, bo te opinie ;/
Nie masz czego się bać, byłam w zeszłym roku miałam 15 i było spoko.
Ale rezerwuj z Beaturu nie z Juwenturu
Stary 2011-06-18, 14:15   #9
Karolaxo
Przyczajenie

hej. ;D. bo ja z moją przyjaciółką też właśnie zastanawiamy się czy pojechać na ten obóz. tzn. nie wiemy czy zaufać temu biurowi. I w planach mamy Bułgarię - Złote Piaski. ;D.
Karolaxo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 19:17   #10
olaniuton78
Raczkowanie

GG do olaniuton78

Cytat:
Napisane przez Karolaxo Pokaż wiadomość
hej. ;D. bo ja z moją przyjaciółką też właśnie zastanawiamy się czy pojechać na ten obóz. tzn. nie wiemy czy zaufać temu biurowi. I w planach mamy Bułgarię - Złote Piaski. ;D.
Jedźcie nie ma czego się obawiać jeżeli chodzi o Beatur. Zapraszam was na obóz 23.07-03.07 Złote piaski hotel Afrodyta. Byłam w tamtym roku w tym również jadę.
Jak macie jakieś pytania piszcie na gg. 3618146
Stary 2011-06-29, 07:17   #11
Malwa5
Raczkowanie

Hej szukam zwariowanych ludzi do Hiszpanii - lloret de mar, jadę sama z Lublina mam 17 lat ;D biuro podróży watra travel&best harctur
termin 2011-07-09 - 2011-07-20 lub 2011-07-02 - 2011-07-13
gg 5926234
Malwa5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 14:20   #12
Eroll
Wtajemniczenie

A ja bardzo nie polecam biura podróży Beatur. W zeszłym roku zarezerwowałam u nich miejsce, wszystko zapłaciłam kilka tygodni wcześniej i dzień przed wyjazdem zostałam poinformowana, że obóz się nie odbędzie. Jeszcze były problemy, żeby zwrócili mi pieniądze.
Także, jeśli macie do wyboru inne biura podróży, to nie wahajcie się i wybierzcie te drugie
Eroll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-14, 10:01   #13
olus2310
Raczkowanie

Beatur- obozy ! ;]

Beatur to najlepsze biuro. Jak jesteś osobą, która lubi pić, bawić się, poznawać ludzi to wybierz to biuro ! Nie zawiedziesz się. Luz, luz i jeszcze raz luz. Najlepsze wakacje życia tylko z nimi !

Edytowane przez olus2310
Czas edycji: 2013-03-02 o 09:15
olus2310 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 10:23   #14
Sense
Raczkowanie

Najpierw miałam jechać z watra travel, ale ostatnio koleżanka poleciła mi beatur i już miałam rezerwować z nimi obozy do hiszpanii, ale pomyślałam, że poczytam jeszcze opinie.. no i znów nie wiem ! ;d
A co powiecie o wyżywieniu ??
I są z beaturu obozy do rimini ?!?!?

Edytowane przez Sense
Czas edycji: 2012-04-22 o 10:24
Sense jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 10:39   #15
Sense
Raczkowanie

Dot.: Beatur- obozy ! ;]

Chętnie poznam WASZE opinie o beaturze
ja wybieram się do lloret
i zastanawiam się pomiędzy beaturem i watra travel
Sense jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 14:33   #16
olaniuton78
Raczkowanie

GG do olaniuton78
Dot.: Beatur- obozy ! ;]

Cytat:
Napisane przez olus2310 Pokaż wiadomość
Jak do tej pory nie znalazłam takiego wątku...

Inne biura mają swoje wątki, więc postanowiłam założyć Beaturu
Mam nadzieje, że przyda się wielu z was i łatwiej będzie zebrać ekipę na wakacje
Jak dla mnie Beatur fajne biuro, super kadra, tylko jednym z minusów są ich autokary. Mi się przynajmniej trafił taki wadliwy, w drodze do ZP zepsuł nam się w Warnie, a w drodze powrotnej w Serbii gdzie koczowaliśmy jakieś 12 godzin na kocach na stacji benzynowej (akurat to było fajne) bo dłużej ze wspaniałymi ludźmi.

Z Beaturem byłam 2 razy w Złotych a dokładniej w Hotelu Afrodyta.

Ps. Jak chcecie wiedzieć coś więcej piszcie na gg. 3618146
Stary 2012-05-20, 10:56   #17
kleudus
Raczkowanie

GG do kleudus

Byłam z tym biurem w Bułgarii w Afrodicie, jedynym minusem rzeczywiście jest autokar. Reszta jak najbardziej w porządku, w tym roku również wybieram się z Beaturem do Afrodity, ale wciąż zastanawiam się nad terminem :P
kleudus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-28, 17:39   #18
Raczekk
Raczkowanie

Kadra luźna, pozwalają imprezować itp. czy nie?
Raczekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 16:04   #19
olus2310
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Raczekk Pokaż wiadomość
Kadra luźna, pozwalają imprezować itp. czy nie?
Odpowiedź może być tylko TAAAAAAAAAAAAAAAK
To biuro "słynie" z fajnej kadry, która pozwala na wszystko i faktycznie tak jest. Byłam w te wakacje pierwszy raz z Beaturem i nie żałuje. Po dojechaniu do Złotych i hotelu Afrodyta wszystko normalnie, zakwaterowanie itd. Wieczorem poszliśmy na miasto grupowo a później to już kto co chciał i kiedy chciał to robił. Moi opiekunowie nawet nie wiedzieli, że jestem z ich obozu bo ja z koleżankami jako jedyne dostałyśmy pokój na piętrze a reszta na parterze. Ale ogólnie dogadywałyśmy się świetnie z kadrą, troche nie ogarnięci byli, ale w sumie to dobrze. Luz luz i jeszcze raz luz !!! Polecam jak najbardziej !!! W tym roku planuję Lloret też z Beaturem bo wiem, że kadra będzie za☠☠☠ista !
2013
!!!
...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 21:43   #20
holcu
Przyczajenie

Siemanko
Powiem ci, że nie do końca jest tak jak tam piszą, starają się ogarnąc luźną kadrę, ale nie zawsze im się uda, taki przypadek mieliśmy w tym roku pojechaliśmy grupą około 15 znajomych. Gdyby nie to, że było u nas pare osob pelnoletnich to byla by lipa, bo robili spiny o wszystko, W Lloret. Ale 2 lata temu bylem w bulagari i bylo tak grubo, ze tego nie da sie opisac, takze wszystko zalezy od tego kogo na poszczegolny rok zatrudnia.
+ jak masz kogos pelnoletniego w ekipie, to moze cie wziasc pod opieke tzw. "wczasy dla mlodziezy" ta osoba moze wziasc 3 inne pod opieke, takze mega spoko.
holcu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-05, 12:57   #21
nutella_xx
Przyczajenie

Ma ktoś więcej informacji na temat kadry? Chcę pojechać w tym roku do Bułgarii ze znajomymi właśnie z tego biura i chcielibyśmy spory luz mieć w tamtym roku byłam z Gulivera i strasznie pilnowali ze wszystkim.. i nie wiem czy jechać z tego czy szukaj dalej??? ktoś poleca???
nutella_xx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-22, 09:34   #22
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nutella_xx Pokaż wiadomość
Ma ktoś więcej informacji na temat kadry? Chcę pojechać w tym roku do Bułgarii ze znajomymi właśnie z tego biura i chcielibyśmy spory luz mieć w tamtym roku byłam z Gulivera i strasznie pilnowali ze wszystkim.. i nie wiem czy jechać z tego czy szukaj dalej??? ktoś poleca???
podłączam się pod pytanie. mam 18 lat, ale planuję wyjazd z 17-letnią koleżanką i liczę na względną wolność

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”
(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Responsive95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 09:20   #23
olus2310
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Responsive95 Pokaż wiadomość
podłączam się pod pytanie. mam 18 lat, ale planuję wyjazd z 17-letnią koleżanką i liczę na względną wolność
Jeśli liczysz na wolność to nie mogłeś lepiej wybrać. Beatur to biuro słynące z luzu i oczywiście obozu do Błg w Afrodycie... Byłam, przeżyłam i pojechałabym jeszcze raz Jedna zbiórka w ciągu dnia zazwyczaj wieczorem żeby mogli się zorientować kto gdzie idzie, jedno wyjście grupowe do Malibu...tak to wolność Na plaże raz chodziłam z grupą a raz sama, codziennie imprezy do rana, zero sprawdzania, kontroli.. żyć nie umierać
2013
!!!
...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-02, 14:15   #24
SummertimeSadness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Responsive95 Pokaż wiadomość
ja tak samo który turnus wybrałaś?
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-18, 16:56   #25
Karina96
Przyczajenie

Pozwalają , te wyjazdy młodzieżowe to podobno jedna wielka impreza , kiedy jedziesz ?
Karina96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-19, 15:10   #26
moncherie
Przyczajenie

GG do moncherie

Byłam z Biurem Podróży Beatur w Albanii w hotelu Marina. Pojechałam wraz z mężem na początku maja 2014 r. Po bardzo udanym pobycie zastanawiam się skąd tyle negatywnych komentarzy w internecie?? Pani pilot w autokarze była bardzo życzliwa, bez problemu udzielała nam odpowiedzi na wszelkie pytania. Fakt, droga do Albanii jest bardzo długa, ale co może na to poradzić biuro? Robią co w ich mocy, aby podróż była jak najbardziej przyjemna. Jak wam się nie podoba długa jazda autokarem to lećcie samolotem za 3000zł... Hotel Marina położony jest przy samej plaży. Każdy pokój ma własny balkon ze znakomitym widokiem na morze. Pokoje są czyste i zadbane. Hotel posiada dosyć sporych rozmiarów basen. Jedzenie - po prostu bajka! Porcje są naprawdę duże. Nie znam osoby, która by zmieściła tak dużą ilość pożywienia . Obsługa w każdej chwili służy chętnie z pomocą. Na miejscu dostępna jest Pani rezydent, która w ciekawy sposób opowiada o okolicznych atrakcjach jak i wycieczkach fakultatywnych. W razie problemów można się do niej zwrócić. Polecam wszystkim wycieczkę do Apoloni i Vlory! Wyjazd zaliczamy do bardzo udanych. Albania nas zauroczyła. Wracamy tam za rok!
moncherie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości