|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Beatur
Jechał ktoś z tego biura? Bo w internecie jest bardzo dużo złych opini. Czekam na odpowiedz kogoś kto JECHAŁ lub zna kogoś kto jechał z tego biura. Nie chcę wiedzieć co wy czytaliście ;]
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Beatur
Cytat:
To ja Ci może opowiem. Byłam w zeszłym roku z tym biurem i wszystko było ok, nie masz się co przejmować negatywnymi opiniami, program był jak najbardziej zrealizowany. Transport na miejsce również. W tym roku również wybieram się z Baeturem do Złotych Piasków hotel Afrodyta, czyli tak jak w zeszłym roku. Opieka była bardzo fajna, pozwalali na wszystko ale z umiarem. Polecam jak najbardziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
o, to chyba się zdecyduję ; ) szczególnie, że nigdzie nie mogę znaleźć wyjazdu ze Szczecina w odpowiadającym mi terminie
![]() btw. ile masz lat i w którym terminie jedziesz bo też myślałam o ZP?
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Byłam z nimi w Grecji 2 lata temu i też niemam na co narzekać, polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Złote Piaski Jadę z 4 koleżankami wszystkie po 16. Dajesz z nami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja mam 15 ;D i się waham cały czas między ZP a Rimini, ale chyba jednak wybiorę Rimini. Kurde, cały czas się trochę boję z tego biura, bo te opinie ;/
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hmm.. no to jak masz 15 to ciskaj do Bułgarii, bo w Rimini do klubów wstęp od 16 lat
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
hej. ;D. bo ja z moją przyjaciółką też właśnie zastanawiamy się czy pojechać na ten obóz. tzn. nie wiemy czy zaufać temu biurowi. I w planach mamy Bułgarię - Złote Piaski. ;D.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak macie jakieś pytania piszcie na gg. 3618146 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() termin 2011-07-09 - 2011-07-20 lub 2011-07-02 - 2011-07-13 ![]() ![]() gg 5926234 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
A ja bardzo nie polecam biura podróży Beatur. W zeszłym roku zarezerwowałam u nich miejsce, wszystko zapłaciłam kilka tygodni wcześniej i dzień przed wyjazdem zostałam poinformowana, że obóz się nie odbędzie. Jeszcze były problemy, żeby zwrócili mi pieniądze.
Także, jeśli macie do wyboru inne biura podróży, to nie wahajcie się i wybierzcie te drugie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Beatur- obozy ! ;]
Beatur to najlepsze biuro. Jak jesteś osobą, która lubi pić, bawić się, poznawać ludzi to wybierz to biuro ! Nie zawiedziesz się. Luz, luz i jeszcze raz luz. Najlepsze wakacje życia tylko z nimi !
![]() Edytowane przez olus2310 Czas edycji: 2013-03-02 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Najpierw miałam jechać z watra travel, ale ostatnio koleżanka poleciła mi beatur i już miałam rezerwować z nimi obozy do hiszpanii, ale pomyślałam, że poczytam jeszcze opinie.. no i znów nie wiem ! ;d
A co powiecie o wyżywieniu ?? I są z beaturu obozy do rimini ?!?!? Edytowane przez Sense Czas edycji: 2012-04-22 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dot.: Beatur- obozy ! ;]
Chętnie poznam WASZE opinie o beaturze
ja wybieram się do lloret i zastanawiam się pomiędzy beaturem i watra travel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Beatur- obozy ! ;]
Cytat:
Z Beaturem byłam 2 razy w Złotych a dokładniej w Hotelu Afrodyta. Ps. Jak chcecie wiedzieć coś więcej piszcie na gg. 3618146 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Byłam z tym biurem w Bułgarii w Afrodicie, jedynym minusem rzeczywiście jest autokar. Reszta jak najbardziej w porządku, w tym roku również wybieram się z Beaturem do Afrodity, ale wciąż zastanawiam się nad terminem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kadra luźna, pozwalają imprezować itp. czy nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Odpowiedź może być tylko TAAAAAAAAAAAAAAAK
To biuro "słynie" z fajnej kadry, która pozwala na wszystko i faktycznie tak jest. Byłam w te wakacje pierwszy raz z Beaturem i nie żałuje. Po dojechaniu do Złotych i hotelu Afrodyta wszystko normalnie, zakwaterowanie itd. Wieczorem poszliśmy na miasto grupowo a później to już kto co chciał i kiedy chciał to robił. Moi opiekunowie nawet nie wiedzieli, że jestem z ich obozu bo ja z koleżankami jako jedyne dostałyśmy pokój na piętrze a reszta na parterze. Ale ogólnie dogadywałyśmy się świetnie z kadrą, troche nie ogarnięci byli, ale w sumie to dobrze. Luz luz i jeszcze raz luz !!! Polecam jak najbardziej !!! W tym roku planuję Lloret też z Beaturem bo wiem, że kadra będzie za☠☠☠ista ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Siemanko
Powiem ci, że nie do końca jest tak jak tam piszą, starają się ogarnąc luźną kadrę, ale nie zawsze im się uda, taki przypadek mieliśmy w tym roku pojechaliśmy grupą około 15 znajomych. Gdyby nie to, że było u nas pare osob pelnoletnich to byla by lipa, bo robili spiny o wszystko, W Lloret. Ale 2 lata temu bylem w bulagari i bylo tak grubo, ze tego nie da sie opisac, takze wszystko zalezy od tego kogo na poszczegolny rok zatrudnia. + jak masz kogos pelnoletniego w ekipie, to moze cie wziasc pod opieke tzw. "wczasy dla mlodziezy" ta osoba moze wziasc 3 inne pod opieke, takze mega spoko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ma ktoś więcej informacji na temat kadry? Chcę pojechać w tym roku do Bułgarii ze znajomymi właśnie z tego biura i chcielibyśmy spory luz mieć w tamtym roku byłam z Gulivera i strasznie pilnowali ze wszystkim.. i nie wiem czy jechać z tego czy szukaj dalej??? ktoś poleca???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Pozwalają , te wyjazdy młodzieżowe to podobno jedna wielka impreza , kiedy jedziesz ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Byłam z Biurem Podróży Beatur w Albanii w hotelu Marina. Pojechałam wraz z mężem na początku maja 2014 r. Po bardzo udanym pobycie zastanawiam się skąd tyle negatywnych komentarzy w internecie?? Pani pilot w autokarze była bardzo życzliwa, bez problemu udzielała nam odpowiedzi na wszelkie pytania. Fakt, droga do Albanii jest bardzo długa, ale co może na to poradzić biuro? Robią co w ich mocy, aby podróż była jak najbardziej przyjemna. Jak wam się nie podoba długa jazda autokarem to lećcie samolotem za 3000zł... Hotel Marina położony jest przy samej plaży. Każdy pokój ma własny balkon ze znakomitym widokiem na morze. Pokoje są czyste i zadbane. Hotel posiada dosyć sporych rozmiarów basen. Jedzenie - po prostu bajka! Porcje są naprawdę duże. Nie znam osoby, która by zmieściła tak dużą ilość pożywienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.