|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Moja wishlista kosmetyczna ;-))
Szukam:
*korektorów (chętnie perfecta, @cti @cne) *fluidów (chętnie ziaja nuno, AA kość słoniowa) *pudrów (chętnie Mabybeline) *błyszczyków wszelakiej maści *Smackersów- każdy smak, zapch, każda forma, każde zużycie *carmexów *wszystkiego z Aquoliny i The Body shop *balsamów i pomadek ochronnych do ust *balsamów do ciała *kremów do rąk *toników *żeli *maseczek *peelingów *płynów do higieny intymnej *tuszy do rzęs zarówno czarnych jak tych w innych kolorach *zapachów Pumy *cała seria Perfecta NO Problem!, czyli toniki, żele, mleczka do demakijażu, kremy, maseczki, korektory ![]() *wszystko co mi wpadnie w oko Za te rzeczy jestem w stanie masę oddać. Za owe kosmetyki przerzucę kosmetyczkę i szafę. jeśli masz coś to pisz.. ![]() KOSMETYKI WYRÓŻNIONE NA CZERWONO-potrzebuję bardzo, jestem w stanei oddac cos o większej wartości KOSMETYKI WYRÓŻNIONE NA ZIELONO-bardzo chętnie przyjmę KOSMETYKI WYRÓŻNIONE NA CZARNO-potrzebuję, ale nei aż tak bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Moja wishlista kosmetyczna ;-))
mam w wątku tusze i balsam i masło do ciała
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja wishlista kosmetyczna ;-))
Mam krem tonujący ziaja nuno (do opalonej karnacji) i 2 czarne tusze w wątku
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.