|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() I co ja ma ze sobą zrobić? Fryzura
Dziewczyny bardzo prosze was o rady. Chce nowa fryzurke chodzi mi o cięcie i kolor. Na zdjeciu terazniejsza fryzura , jakies 3 miesiące temu przed farbowaniem wycieniowałam mocno włosy tak jak na drugim zdjeciu od tego momentu nie podcinalam ich. Nie mam pomysłu. Mam chyba okragłą twarz i wysokie czoło i niewiem co by mi pasowało. Zastanawiam sie nad grzywka na bok i obciąć włosy do ramion?? Chciałabym także spróbować z rudym kolorkiem na moich włosach co wy na to? albo brazem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: I co ja ma ze sobą zrobić? Fryzura
hej
![]() ![]() nie jestem pewna co do grzywki na bok, ale ja się w sumie niezbyt znam na fryzurach ![]() ![]() rudy powinien być ok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym nie szła w rude kolory - zarówno brązik na 1 fotce jak i blond na 2 i 3 zdjęciu wyglądają bardzo fajnie (o ile się nie mylę są w zimnych odcieniach).
Co do cięcia - grzywka na bok jak najbardziej ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Włosy mam po częstych farbowaniach cienkie i pusza sie, końcówki sa suche. Myślałam nad grzywka na bok cieniowana lub prosta zaczesana na bok. Co o tym myslicie? Niewiem czy jak je jeszcze bardziej wycieniuje czy nie zostana mi same stragi.. hhe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
grzywka na bok.
![]() ale jakoś nie przekonuje mnie ten rudy... na 1 fotce w brązie wydaje mi się, że jest super. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Radziłabym ciachnąć sobie grzywkę na bok, a resztę włosów zostawić i skupić się na regeneracji. Pozdrawiam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.