|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Caline Parfums Gres 50 ml wymienie
hej...ja bym byla chetna na caline i hallowen fresia to by bylo 80ml oddam Ci sunflowers 30 bez kartonika i np cos do wyboru z :
---agua di gio....ok 35-40ml... lub cerrutii....lumieres d'ete ok 90/100ml daj znak mysle ze sie jakos dogadamy..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mam wersje lumieres d'ete, 100ml bez kilku psikow, wersje z zielona polowka flakonu...lekka i swieza...poczytaj na kwc super zapach mysle ze by Ci sie spodobal....to bym dala Ci sunflower i to cerrutii...niech bedzie.....
a no i ta 3 to summer fragrance z niebieska polowka fllakonu i niebirskimi perfumami...jet mocna dla mnie ale mam ja juz 50ml w szklanym atomizerku i sie leje przy korku wiec tego nie poecam moge zrobic probki w fiolkach wszystkich 3 cerrutiii.....ale sadze ze zilone By Ci sie spodobalo...na kwc sa swietne opisy tych wersji daj znak jak cos poczytasz...papa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
masz jeszcze jakieś inne zapachy?
ja mam jeszcze sunflowers prawie całą 50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja mam nowa wode zapakowana True Love E.A. 50ml
Kwiatowy i owocowy. Powstał w 1994 roku. 'True Love' to odświeżający, delikatny zapach kwiatowy. Ta kobieca kompozycja jest doskonała na romantyczne okazje. Nuty zapachowe: jaśmin, lotos, irys, narcyz, drzewo sandałowe, wetiwer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
przykro mi dziewczyny ale sunfowers już prawie mam a true love to nie mój zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
poczytam.........o tym zapachu..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.