|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() dieta dla osób prowadzących intensywny tryb życia
Mam problem. Prowadze dosyć intensywny tryb zycia, niestety nie ze względu na wysiłek fizyczny a dużą ilość dodatkowych zajęć. wychodzę z domu około 7 rano i wracam pomiędzy 18-19. Diety, które znam narzucają stałe godziny posiłków i określoną ich liczbe. Nie mam jednak mozliwosci przygotowania sobie posilku pomiedzy zajeciami w szkole a innymi dodatkowymi. Czy znacie jakieś wypróbowane diety, dla takich jak ja? zalezy mi na wygodzie. Łatwe w przygotowaniu posiłki, które można wrzucić do torby i zjesc w "miedzyczasie".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dieta dla osób prowadzących intensywny tryb życia
W sumie to i mi by się takie coś przydało...Więc dołączam się do prośby.
Tak to zawsze jadłam jakiś batonik corny itp. Ale podobno wcale nie są takie zdrowe. WIęc co proponujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dieta dla osób prowadzących intensywny tryb życia
Osobiście nie jestem zwolenniczką gotowych diet narzucających godziny i skład posiłków.
Ułóżcie swoją własną, dopasujcie ją do stylu życia, rozkładu zajęć, preferencji kulinarnych i możliwości - tak będzie najlepiej. ![]() A co do bogatego w obowiązki planu dnia - dla chcącego i tak nic trudnego ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.