|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizazystki
![]() zawsze malowalam moje oczeta w jasnych kolorkach,glownie bezach.od jakiegos czasu zaczelam coraz czesciej odwiedzac wizaz i musze przyznac ze chyba sie od tego uzaleznilam ![]() ![]() ![]() ps.1-mozecie doradzic mi kredke do brwi ktora wygladalaby naturalnie? ps.2-czy uzywa ktos pudru sypkiego revlona skinlight?ktory odcien by do mnie pasowal? Twarz: podklad max factor colour adapt nr.80 + puder w kamieniu vipera ze złotymi drobinkami Oczka:cienie ruby rose +cien sypki bourjois nr10,rozświetlacz max factor pod luk brwiowy Usta: błyszczyk manhattan high shine najasniejszy Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-04 o 16:25 Powód: Lista. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ja i ciemny makijaż?:)
Fajniusi
![]() ![]() A jakimi kosmetykami go zrobiłaś ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyno mozesz z powodzeniem malowac sie ciemno...ten braz ladnie z twoja twarzyczka wspolgra, trzeba eksperymentowac
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() Makijaż chyba dodał Ci lat? ![]() Technicznie makijaż powiedzmy nieźle. Trochę się cień poroznosił po twarz, powłaził w brwi, ale to szczegół. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo!
![]() ![]() co do cienia na brwiach-przypadkowo sie tam nie znalazl heh.nie mialm czym podkreslic brwi wiec nalozylam brazowy cien ![]() dodaje jeszcze 2 zdjecia w jasnych kolorkach(jasniutki niebieski) dla porownania. Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-04 o 19:52 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ładnie, cienie sa dobrze roztarte, makijaż nie jest ani za ciemny, ani za jasny, taki akurat. udany debiut
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Oooo.. Mi się zdecydowanie bardziej podobasz w ciemnych kolorach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
W ciemnych o wiele lepiej wygladasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() jakich ciemi użyłaś ??? ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2006-02-04 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie wygladasz w ciemnym makijażu.
![]() |
#11 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witaj na MM
![]() masz bardzo sympatyczną buzię i dziewczęcą urodę. Makijaż faktycznie dodał Ci powagi, nie wyglądasz w nim źle, ale widziałabym Cię w weselszych kolorach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
śliczne usta
![]() makijaż ogólnie do Ciebie pasuje ![]() fajnie, fajnie...lubie takie "kompozycje" ![]() pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
dziękuję,dziękuję,dziekuj ę!!
![]() ![]() ![]() uzylam cieni ruby rose,a na koniec posypalam troszeczke cieniem sypkim bourjois.przekonalam sie juz do brązów i zamierzam sobie w tym tygodniu zamowic na allegro poczworna paletke revlona-zastyanawiam sie tylko nad kolorami-albo coffe bean albo cooper spice-ktora proponujecie? chcę tez zamowic podklad colorstay bo czytalam ze niezly(obecnie uzywam colour adapt 80),tylko nie wiem ktory kolor bedzie ok..pzdr!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
dzis znowu esperymentowalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Makijaż znowu wyszedł nieźle. Pomijając jakieś tam drobne potknięcia. ![]() ![]() Ja jednak chciałam zapytać o Twoje włoski, bo one są jakoś dziwnie zaczesane na czoło i w bok. ![]() ![]() Aha i tak już na marginesie. ![]() Jeśli mamy nowy makijaż to zamieszczamy go w osobnym-nowym wątku, ponieważ tak łatwiej do niego dotrzeć, zauważyć i ocenić. ![]() Chyba, że wątek ma typowo testowe zadanie, to wtedy wszystko ładujemy w jeden. ![]()
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-05 o 22:09 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ładnie Ci w fiolecie
![]() myslałaś kiedyś o grzyweczce?? żeby zamskować czoło?? byłoby chyba korzystniej dla Ciebie ![]() sliczna z Ciebie dziewczyna, masz cudowne usta ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
usta masz świetne to fakt
![]() wolę Cię w tych ciemnych makijażach niż w tym jednym jasnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
dziekuje
![]() ![]() co do grzywki to nosilam ja do 4 klasy liceum,ale wygladalam tragicznie,bo mam starsznie suche wlosy,krecila mi sie,taka szopa...wszsycy mi radzili abym wreszcie zaczela zapuszczac tą lwią grzywe i zapuscilam.zaczesuje ja na bok,bo bez grzywki wygladam tragicznie-bardzo wysokie czolo.na tych zdjeciaxch troche ja odslonilam ale zwykle wiecej daję na bok i nie wyglada to zle ![]() na zdjeciach powyzej mam bardzo fajne wloski i nie wygladaja na przesuszone bo sa prosto po umyciu,ale potem wygladaja tragicznie...straszne siano.niecierpie ich.a prostowanie odpada,bo mi sie od razu lamią i robią sie jesdzcze gorsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
a czy ja moge zobaczyc te zdjecia twojego makijazu bo ich nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.