|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Akumulatorki - problem
Witam.
Na wstępie zaznaczę, że zadzwoniłam do kilku sklepów z elektryką (nikt nie potrafił mi pomóc, bo takich rzeczy nie mają) i poszperałam na necie (m.in. allegro) - ale tu nie potrafię się odnaleźć, bo nie wiem co mogłabym kupić, żeby było ok. Problem jest tej natury: potrzebuję akumulatorka (lub ładowarki) do zabawki dziecięcej. Poprzedni akumulatorek się wyczerpał. Wygląda on jak zapakowane 4 baterie paluszki połączone kabelkami i owinięte w folię. Z całości wystają dwa kabelki zakończone charakterystyczną końcówką. Folii nie zdjęłam - nie wiem czy można? I czy żeby zabawka działała muszę kupić taki sam akumulatorek (tutaj dodam, że nie widziałam takich oprócz ofert kupna zabawek, gdzie były w zestawie) czy może da się to jakoś obejść - tzn. kupić 4 osobne akumulatorki i jakoś je razem połączyć . A może kupić ładowarkę - tylko nie wiem jaka by pasowała... Widziałam owszem ładowarki na 4 akumulatorki pojedyncze, ale nigdzie nie spotkałam się na taki akumulatorek 'zapakowany' w całość .Może któraś z Wizażanek pomoże . Byłabym bardzo wdzięcznaDołączam 2 zdjęcia: jedno z przodu (napis: LJ Battery AA 4.8V 700mAh) i drugie na którym widać jak przebiegają kabelki pod tą folią oraz kabelki odchodzące z akumulatorka z końcówką. |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Akumulatorki - problem
Weź te akumulatorki i idź z nimi do sklepu elektrycznego i zapytaj co i jak.
Moja koleżanka chyba miała taki właśnie typ, do discmana i na bank jakoś je ładowała
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
listopadowa to na pewno można kupić, wiem, bo kiedyś pracowałam w sklepie, który miał takie aku w ofercie
![]() Powodzenia.
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie jak dzwoniłam do zwykłych sklepów elektronicznych to nic takiego nie mieli; muszę faktycznie wybrać się do takiego z rtv ![]() Dzięki jeszcze raz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
MYślę, że kilka lat temu było łatwiej o akumulatory tego typu... terazmoże być gorzej, ale myslę, że znajdziesz.
edit: Tutaj na liście sa takie jak Twoje http://www.katalog.micros.com.pl/katalog.php?kat=067065 ups, ale brak w magazynie... no, przyznaję, że sama nie mogę znaleźć.
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2010-02-23 o 11:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

. A może kupić ładowarkę - tylko nie wiem jaka by pasowała... Widziałam owszem ładowarki na 4 akumulatorki pojedyncze, ale nigdzie nie spotkałam się na taki akumulatorek 'zapakowany' w całość
.
. Byłabym bardzo wdzięczna