szkolenie z podrywania mężczyzn - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-23, 16:11   #1
Kwikwi
Raczkowanie

szkolenie z podrywania mężczyzn

Cześć wizażanki!!

Ostatnio przegladałam strony w internecie i natknełam sie na kilka stron które reklamują szkolenia dla mężczyzn Jak podrywać kobietę.
Oto jedna z nich:
www.pua.pl

Było jeszcze kilka takich. No i pomyślałam sobie że to nie sprawiedliwe. Dlaczego są takie szkolenia dla mężczyzn a nie ma dla kobiet. Przeciez wiele kobiet też ma opory zacząć znajomosć z chlopakiem. Nie wiedzą jak sie zachowac gdy podoba im sie jakis chlopak, nie wiedza jak reagowac na jego zaczepki, jak sprawic zeby on nigdy sie nimi nie znudził itp.. Jak oczarować chłopaka swoich marzen, jak zyskać szacunek w jego oczach itp.

I pytanie do was moje drogie wizazanki:
Czy moze słyszałyscie ( albo byłyście) o takim szkoleniu w Warszawie? Z checia bym sie ba takie cos wybrała.

Tylko nie chodzi mi o zadne poradniki ksiazkowe itp. Tylko o szkolenie takie toretyczno - praktyczne takie jak np. jest na tej stronie www.pua.pl

pozdrawiam
Kwikwi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-23, 19:18   #2
Missty
Raczkowanie

Dot.: szkolenie z podrywania mężczyzn

witaj, z tego co wiem to są juz takie kursy podrywania specjalnie dla kobiet organizowane (a przynajmniej były org. nie wiem jak teraz bo to chyba zależy od zainteresowania nimi), nazywają sie chyba Alpha Female, ale dokładnie co i jak to nie wiem. Zapraszam na stronke i forum www.nlppolska.pl mozna zadać pytanie na ten temat do Mateusza Grzesiaka lub zapytać na forum nlppolska, oni organizują różne kursy w tym dla facetów na pewno
Missty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-24, 18:26   #3
asieczka86
Raczkowanie

A ja tam wolę być podrywana niż sama jako pierwsza wychodzić z inicjatywą i podrywać faceta.
asieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-24, 19:31   #4
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kwikwi Pokaż wiadomość
Cześć wizażanki!!

Ostatnio przegladałam strony w internecie i natknełam sie na kilka stron które reklamują szkolenia dla mężczyzn Jak podrywać kobietę.
Oto jedna z nich:
www.pua.pl

Było jeszcze kilka takich. No i pomyślałam sobie że to nie sprawiedliwe. Dlaczego są takie szkolenia dla mężczyzn a nie ma dla kobiet. Przeciez wiele kobiet też ma opory zacząć znajomosć z chlopakiem. Nie wiedzą jak sie zachowac gdy podoba im sie jakis chlopak, nie wiedza jak reagowac na jego zaczepki, jak sprawic zeby on nigdy sie nimi nie znudził itp.. Jak oczarować chłopaka swoich marzen, jak zyskać szacunek w jego oczach itp.

I pytanie do was moje drogie wizazanki:
Czy moze słyszałyscie ( albo byłyście) o takim szkoleniu w Warszawie? Z checia bym sie ba takie cos wybrała.

Tylko nie chodzi mi o zadne poradniki ksiazkowe itp. Tylko o szkolenie takie toretyczno - praktyczne takie jak np. jest na tej stronie www.pua.pl

pozdrawiam
Moim zdaniem takie szkolenia sa robieniem wody z mózgu a własciwie to tylko wyciąganiem pieniedzy często od ludzi nieśmiałych.
Nie wierzę w takie cuda -wianki i tyle
Nauczą jak zaczepić dziewczynę w knajpie? jak zagaić rozmowę ?Może....
A jak rozmowa przejdzie na tor ktory nie był omawiany na zajeciach?
I okażemy sie nudni ?!
Nie da sie na/wy/uczyć uroku osobistego ,magii spojrzenia czy tej słynnej chemii za żadne pieniądze.I jeszcze tak żeby facet sie nami nie znudził przez długie lata...ho ho
Przykro ale nie da.
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-24, 19:35   #5
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

To, co jest napisane na tej podanej stronie, to jakiś bełkot
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-24, 19:37   #6
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asieczka86 Pokaż wiadomość
A ja tam wolę być podrywana niż sama jako pierwsza wychodzić z inicjatywą i podrywać faceta.
ja tez, nigdy w zyciu nie latalam za chlopem, ale czasem milo sie dowiedziec jakis trikow czy 'nowinek'
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości