|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szkolenie z podrywania mężczyzn
Cześć wizażanki!!
Ostatnio przegladałam strony w internecie i natknełam sie na kilka stron które reklamują szkolenia dla mężczyzn Jak podrywać kobietę. Oto jedna z nich: www.pua.pl Było jeszcze kilka takich. No i pomyślałam sobie że to nie sprawiedliwe. Dlaczego są takie szkolenia dla mężczyzn a nie ma dla kobiet. Przeciez wiele kobiet też ma opory zacząć znajomosć z chlopakiem. Nie wiedzą jak sie zachowac gdy podoba im sie jakis chlopak, nie wiedza jak reagowac na jego zaczepki, jak sprawic zeby on nigdy sie nimi nie znudził itp.. Jak oczarować chłopaka swoich marzen, jak zyskać szacunek w jego oczach itp. I pytanie do was moje drogie wizazanki: Czy moze słyszałyscie ( albo byłyście) o takim szkoleniu w Warszawie? Z checia bym sie ba takie cos wybrała. Tylko nie chodzi mi o zadne poradniki ksiazkowe itp. Tylko o szkolenie takie toretyczno - praktyczne takie jak np. jest na tej stronie www.pua.pl pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: szkolenie z podrywania mężczyzn
witaj, z tego co wiem to są juz takie kursy podrywania specjalnie dla kobiet organizowane (a przynajmniej były org. nie wiem jak teraz bo to chyba zależy od zainteresowania nimi), nazywają sie chyba Alpha Female, ale dokładnie co i jak to nie wiem. Zapraszam na stronke i forum www.nlppolska.pl mozna zadać pytanie na ten temat do Mateusza Grzesiaka lub zapytać na forum nlppolska, oni organizują różne kursy w tym dla facetów na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A ja tam wolę być podrywana niż sama jako pierwsza wychodzić z inicjatywą i podrywać faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wierzę w takie cuda -wianki i tyle Nauczą jak zaczepić dziewczynę w knajpie? jak zagaić rozmowę ?Może.... A jak rozmowa przejdzie na tor ktory nie był omawiany na zajeciach? I okażemy sie nudni ?! Nie da sie na/wy/uczyć uroku osobistego ,magii spojrzenia czy tej słynnej chemii za żadne pieniądze.I jeszcze tak żeby facet sie nami nie znudził przez długie lata...ho ho ![]() Przykro ale nie da. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
To, co jest napisane na tej podanej stronie, to jakiś bełkot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.