|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
plamki na dekolcie
Mój problem polega na tym, że w przypadku jakiś emocji, nerwów, lub podekscytowania pojawiają mi się czerowne plamki na szyji i na dekolcie. czy jest na to jakas rada.. ?? I jaka jest tego przyczyna. Jest to strasznie uciążliwe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: plamki na dekolcie
mam ten sam problem , próbowałam różnych rzeczy ale jedyne co pomaga to spokój i spryskanie dekoltu wodą mineralną w spray'u najlepsza jest avene. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
plamki na dekolcie a zdenerwowanie
mam taka niemila "przypadlosc" . zawsze jak sie denerwuje na moim dekolcie pojawiaja sie przebarwienia, takie czerwone plamy i nie wyglada to zbyt ladnie ani estetycznie, zwlaszcza np. na pierwszej randce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Re: plamki na dekolcie a zdenerwowanie
hej, moja koleżanka ma ten sam problem, więc dokładnie wiem jak to wygląda (u niej także na szyi). Nie sądzę aby były jakieś skuteczne metody temu zapobiegające, jedyne co przychodzi mi na myśl to unikanie alkoholu, ostrych przypraw, gorąca - ogólnie wszystkiego co rozszerza naczynia krwionośne. A z praktycznych rozwiązań na randkę - golfik
![]() pzdr lotta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
golfik na randke ?? grrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja mam dokładnie to samo- jak się denerwuję to wyskakują mi plamy na dekolcie i na szyji. Aż się kiedyś chłopak pytał, czy jestem uczulona na coś
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A mi wyskakuja zaczerwienienia na dekoldzie i szyi jak tylko delikatnie sie zadrapie,nawet nieswiadomie i odruchowo.Wygladaja jak malinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.