|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
* Wishlista *
Za coś co mi się bardzo spodoba mogę oddać dużo
![]() Interesują mnie ubrania w rozmiarze L. Szukam: - bluz, najlepiej z kapturem - t-shirtów oraz longów, chętnie z ciekawymi nadrukami, napisami - kardiganów - spodni- rurek lub z prostymi nogawkami, chętnie pumpy lub ciemne jeansy bez żadnych przecierań i aplikacji - butów: saszki, emu, peep toe, balerinki, rozmiar 41 - chust i szali, we wzoru lub gładkich, chętnie amarantowe i chabrowe - biżuterii w stylu H&M, New Yorker itp. - dużych toreb, również w stylu H&M itp. - dużych okularów przeciwsłonecznych - wieeelkiej kosmetyczki - spodni dresowych 3/4 ze ściągaczem na dole - kolorowych rajstop - zegarka - doczepianych włosów -prostownicy - różu - Effaclaru K La Roche Posay - serum Eveline, wszystkie rodzaje - odżywek, lakierów i całej reszty do paznokci - kosmetyków Yves Rocher z serii Les Plaisiris Nature - perfum Kate Moss - perfum Naomi Campbell Cat Deluxe At Night -kosmetyków Bourjois - kosmetyków H&M - płyty - Grammatik- Światła Miasta - oddam duuużo Jeśli zaproponowane przez Was rzeczy mnie nie zainteresują, nie odpisuję. Edytowane przez Paseczkowa Czas edycji: 2008-12-18 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: * Wishlista *
mam poza wątkiem duże okulary przeciwsłoneczne w białej oprawce.
* jak będzie trzeba to mogę załatwic te czarne ![]() Edytowane przez xxJolaxx Czas edycji: 2008-09-21 o 20:56 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podbijam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
mam emu 40/41 nowe
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
mam doczepiane włosy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.