|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jeszcze raz - typ kolorystyczny
Przeglądam forum od jakiegoś czasu i pomyślałam, że może i dla mnie znajda się jakieś porady. Typ kolorystyczny, makijaż, fryzurka?
W zimie jestem blada strasznie, w lecie opalam się na czekoladowy brąz, nigdy na czerwono. Oczy mam ciemne, brwi i rzęsy czarne. Wydaje mi się, że jestem zimną, ale np w czarnym wyglądam jak trup ![]() Poza tym chciałabym zrobić coś z włosami, tylko nie mam pojęcia co. Jestem otwarta na wszelkie propozycje. Drugie zdjęcie w świetle dziennym, bez makijażu, robione bez lampy. Pierwsze już wieczorem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Jeszcze raz - typ kolorystyczny
Wyglądasz na Zimę, aż trudno mi uwierzyć, że źle Ci w czarnym. Bo Zimom ten kolor bardzo pasuje. A jak z innymi kolorami dla Zimy (pierwsza paleta)? Dobrze się w nich czujesz? Hmm a moze po prostu nie lubisz czarnego i stąd te odczucia, że wyglądasz jak trup?
![]() ![]() Ogólnie nie zmieniałabym w Tobie nic ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
> Ogólnie nie zmieniałabym w Tobie nic
![]() ![]() Popieram ![]() Zajrzyj na wątek o makijażach dla zimy, moze znajdziesz cos dla siebie http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...key=1108913598 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
znałam kiedyś Zimę,której również było źle w czerni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kochana! Jesteś piękną Zimą i nic bym nie zmieniała. Masz śliczny uśmiech!! Pozdrawiam
nika
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Też znam zimę, która nieciekawie wygląda w czerni. Myślę,że wynika to głównie z kolorytu cery. W czerni lepiej jest osobom majacym ciemniejszą skórę(np. w zimnym odcieniu oliwkowym czyli tzw. Typ Południowy) Moja koleżanka jest bardzo blada, ale czasami w lecie ładnie się opala i wtedy pasuje jej czarń
![]() Pozdr. ![]()
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.