|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Włosy na clipsach <klipsach>
Hej dziewczyny ...Bardzo chce kupic sobie włosy na klipsach
Ale troszlę się waham ..i mam do Was prośbe...Mozecie sie wypowiedzieć na ich temat jeśli takowe posiadacie? Czy dobrze się trzymają? Czy nie prześwituja te klipsy? ps.Bylabym wdzięczna za Wasze fotki w tych włoskach...Proszę pomóżcie!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy na clipsach <klipsach>
Hejjj..
Chodzi Ci o ''hair extensions'' znaczy przynajmniej tu w angli sie tak nazywa :P No więc ja miałam takie na klipsy.. Klipsy absolutnie nieprześwitują.. Znaczy ja mam ciemne włosy.. a one są czarne... te klipsiki.. Te co ja miałam mogłam kręcić i prostować... Niestety nie mam zdjęcia bo już ich nie mam..
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Hmm a możesz mi powiedzieć kochana jak Ci sie trzymały? Miałabym zamiar zakładać je na imprezki ale boje sie że w peewnym momencie się zsuna...i sama wiesz
troche dziwna sytuacja... Ja mam blond włosy i zastanawiam się czy byłoby widać klipsy....
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Hejj
No więc.. Ja miałam 2 rodzaje takich włosów.. Pierwsze (pozyczone od koleżanki) - było ich dosyć dużo... Miały duzo klipsów... I fakt że po jakimś czasie jakiś jeden klips się odpiął.. A te drugie to chyba były jakieś lepsze (z włosa końskiego) i były inne w dotyku.. Takie gładkie.. i nie były takie cieżkie ... I sie nie odpinły. Moje koleżanki w takich włosach chodzą do szkoły.. I wszystko jest ok. Jedna jest blondynką.. I nic a nic nie widać... Kurde te wlosy to jednak fajnee są Chyba ja też muszę sobie kupić, a nie tylko pożyczać Mam nadzieje że pomogłam POzdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

Ale troszlę się waham ..i mam do Was prośbe...Mozecie sie wypowiedzieć na ich temat jeśli takowe posiadacie? Czy dobrze się trzymają? Czy nie prześwituja te klipsy? ps.Bylabym wdzięczna za Wasze fotki w tych włoskach...Proszę pomóżcie!!

troche dziwna sytuacja...